Reklama

Reklama

Bankovní lupič uteče z vězení, aby se pokusil vypátrat bývalého spoluvězně, který se na něho snaží svalit vinu z několika sériových vražd. Policie zahájí pátrání po uprchlíkovi, který se brzy stane veřejným nepřítelem č. 1. Pokud tři hlavní protagonisté zajdou jak nejdál dokážou, kdo z nich nakonec bude lovec a kdo kořist? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (172)

Radek99 

všechny recenze uživatele

Další z předlouhé linie francouzských akčních thrillerů, kde hlavní hrdina (vypadá to, že je obdařen superschopnostmi, neb je nesmrtelný) je zase postavou veskrze zápornou, které ale v jejím boji proti všem (a zvláště proti ještě zápornější postavě, než je ona sama) musíte nutně s ubíhajícím dějem začít fandit. A policie se kolem toho všeho, jako obvykle, zase jen tak poflakuje... ()

Luk80 

všechny recenze uživatele

Tohle je víno !! Svižné krimi říznuté s dostačující dávkou napětí. Jednoduchý záporák, vždy pěkně oblečen, působí mile a přitom každého mate. V tom co dělá je nekompromisní a potřebuje toho víc a víc. Všechny postavy se mi moc líbily, prostředí krimu a jasné bitky, všechny ty honičky, závěrečný pozdrav z Maroka. Bombastyčnost !! ()

Reklama

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Parádní oddechovka, která vás vlastně nenechá oddechnout. Francouzi to prostě umí o tom není pochyb. Tenhle film je prostě třída. Nějaké ty chybičky tam jsou, ale i přesto jsem chtěl dát za 5*, nebejt několika vtipných momentů nakonci. Kažodpádně doporučuji, film má od začátku dokonce svižné tempo, které nepřestává bavit. P.S. začátek z vězení je lahůdka !!! ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Další film o tom, jak je to těžké bojovat za pravdu, když jste jediní, kdo za ni bojuje, jste vy sami. Nemluvě o tom, že v případě, že tu pravdu neodhalíte, může vás to stát život. Velmi dobře nadupaný francouzský thriller, který se odehrává v rychlém tempu a má dobře rozvržené a zahrané postavy. Jízda mě strhla. ()

agentmiky 

všechny recenze uživatele

Ty tři hvězdy,které jsem filmu dal,neznamenají,že by byl film špatný,ale nic světoborného to taky nebylo.Výborně našlapaný akčňák,který se dobře rozjede,to je,ale něco mi tomu chybělo.Možná takový okoukaný příběh,ale to se nemůžeme v dnešní době ani divit.Hlavní herec byl dobře vybraný.Pak tvůrci udělali tu chybu,že si neohlídali jazyk bilbardů při jedné honičce,která se natáčela v Praze.Takže si v té honičce můžete všimnut bilboardů s českými nápisy.Hodnocení:70% ()

Galerie (33)

Zajímavosti (2)

  • Film se točil i v Praze na magistrále, na přemostění kolejí z Masarykova nádraží a okolo něj. Herci skákali na trafostanici, která byla na konci nástupiště postavena jen pro tento účel (aby mohli přeskočit na zastřešení) a celá ta scéna, kdy herci běží po zastřešení nástupiště, se točila na Masarykově nádraží, jen se přelepily tabule s názvem stanice. (xyeti)
  • V 39. minutě se ve filmu objeví český nápis "Pozor, rozmrazovací postřik", přesto že se děj odehrává ve Francii. České popisy jsou pak k vidění i na billboardech, konkrétně například "Nový Seat Ibiza". (Snorlax)

Reklama

Reklama