Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ex-boxer Zach, talentovaný MMA bojovník Tim, šikanovaný predavač Justin a wrestler Mike pochádzajú z rôznych miest, no spoja sa pre vášeň bojovať a rýchlo sa stanú lojálni k ich neortodoxnému trénerovi Caseovi, skvelému bývalému šampiónovi UFC.
Výučba je oveľa viac než boj. Case pripravuje mladých ľudí na súťaž s názvom Beatdown a tréning prebieha na miestnej vysokej škole s bojovým manažérom Maxom. Nakoniec však budú musieť bojovať proti sebe a nájdu vo vlastných radoch zradcu. (619REY619)

(více)

Recenze (171)

Pablinho 

všechny recenze uživatele

O něco slabší odvar jedničky, kterou se to místy příliš inspirovalo. Postelový scény mi připadaly docela zbytečný a omáčka filmu nic moc. Fighty byly ale zvládnutý opět výborně, i když s předvídatelnym koncem. Kromě toho tam byl na poslední chvíli hodně uměle vytvořenej padouch. No... vychází mi to na lepší tři hvězdy, což je určitě škoda. ()

HonzaSim 

všechny recenze uživatele

Byl jsem si téměř jist, že jedničku už to nemůže překonat. Musím říct, že se mi líbila snad stejně, ne-li více. Je to zvláštní. K bojovému umění jsem nikdy netíhnul, ale po dvou dílech Never Back Down a Southpaw mám pocit, jako kdybych byl ve svém živlu. Tyhle filmy mě zkrátka berou. Akce střídá reakci, děj má spád a ani minutu se nenudím. Zkrátka jsem se nemohl odtrhnout od obrazovky. Samozřejmě, že pokračování je v některých věcech podobné.. Ale přesto mě překvapil námět a nápady tvůrců, jak snímek se stejnou myšlenkou zpracovat jinak a opět originálně. Scéna, kdy Case s celou policejní hlídkou, mě skoro zvedla ze židle, stejně jako závěrečné souboje beatdownu. Plus filmu je určitě také, že i když v něm nehrají známí herci, je to dobrá podívaná. Evana Peterse jsem ani nepoznal.. Asi jediná postava z jedničky, pokud se nemýlím. Těším se na třetí díl, který by měl volně navazovat na tento. Na to bych šel i do kina. Libovka! Je mi jedno, že film nemá měřítka pětihvězdičkového trháku, užil jsem si to a v takových případech s hodnocením neváhám. 85% ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Není to ani lepší, ani horší než první díl, je to tak nějak stejná, ale kdybych tenhle film viděl první, asi by se mi líbil víc. Je takový příjemně malý, herci si zde sice hrají na frajery, ale tak nějak se to dá kousnout. Souboje jsou dobré, i když většinou krátké, scéna s teleskopickým obuškem na konci je dobře drsná. ()

Pajky3 

všechny recenze uživatele

Ze začátku jsem se bál, ale nakonec jsem byl velice spokojen. Podle mého více než solidní fighterská akce. Michael Jai White má formu jako bejk. Scéna kdy vyřídí policajty je úplně k sežrání. Zapasy z arény jsou taky velice dobře udělaný. Hlavní prim hraje to, že tyhle pánové se prát umí. Bavilo mě to, sice to není tak dobrý jako Neporazitelný II a III, ale je to na dobré cestě. ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Taká sranda, pri ktorej sa netreba zamýšľať nad obsahom a dejom, neriešiť dialógy a konanie, ale sledovať súboje a vychutnávať atmosféru. Bohužiaľ, to tu trochu chýbalo. Jednotka udala smer, s kvalitným obsadeným a peknými súbojmi. Dvojka chcela pritvrdiť, viac MMA, viac vymakaných profíkov. Človek by trochu čakal, že súboje budú aj počas prvej hodiny a nie že všetky sa koncentrujú až na samotný Beatdown,´Keď už sme pri ňom, fightov nebolo málo, ale od profíkov som čakal predsa len trošičku viac. MJW v roli režiséra nesklamal, ale ani neprekvapil, v roli učiteľa potešil ( to čo predvádzal na hrazde, no wow ) aj keď ho veľmi nemusím. Ale páčilo sa mi, ako bol vykreslený tréning a jednotlivé štýly. To bolo fajn. Preto slabé 3 z 5 ()

Galerie (2)

Zajímavosti (8)

  • Muž, který na konci filmu telefonuje z limuzíny, je “Big” John McCarthy, hlavní rozhodčí pro události pořádané pod UFC a také spolukomentátor zapásů MMA. Je také zakladatelem školy C.O.M.M.A.N.D, která učí a certifikuje rozhodčí MMA. (JardaBauer)
  • Čtyři hlavní hrdinové (až na Whita) pocházejí z MMA nebo UFC, což jsou originální soutěže, kde se zápasí v klecích. (Ouwen)
  • Michael Jai Whitei, představitel Case, není ve světě bojových umění žádným nováčkem. Je držitelem černého pásu v bojových uměních shotokan, goju ryu, kyokushin kaikan, taekwon-do, kobudo, tang soo do a wus-shu. (Mr.Hudson)

Reklama

Reklama