Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Študentke žurnalistiky Fione sa neustále vracajú spomienky na smrť matky. Jej otec, detektív Tom Wagner, práve vyšetruje brutálnu vraždu právnika rukou dcéry, ktorá bola k tomuto činu donútená psychopatickým maniakom. Môže mať tento kriminálnik niečo spoločné so smrťou Fioninej matky, keď dievča kontaktuje? (3n3my)

Recenze (16)

kecal 

všechny recenze uživatele

Od první scény bylo jasné, jaká režijní zoufalost to bude, když se k tomu v následujících minutách přidala i zoufalost scénáristická, která tu režijní velice rychle a hravě překonala, bylo jasné, že půjde o průser a taky že šlo. Nezachránilo to ani předhození kočičky Katheryn Winnick. To by totiž její herectví nesmělo pokulhávat za její vizáží. Ono by vlastně nepomohlo ani to. Rád bych kvůli ní dal aspoň za 3, ale to si prostě ten scénář nezaslouží. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Námět určitě není špatný, jeho využití nicméně pokulhává. Vůbec ne triviální thriller totiž v leckterých scénách zbytečně vyšumí do ztracena, což je s ohledem na postupné rozkrývání motivu a identity vraha/zhyzďovatele docela škoda. Ve výsledku určitě neublíží, ale své „kvality“ nedokáže skutečně prodat. Některé lekačky fungují, několik slušných úhlů kamery dokáže navodit nepříjemné pocity, „bohužel“ na daný žánr se zásadní věci dějí mimo záběr. Kanadská herečka Katheryn Winnick hraje překvapivě slušně, i díky ní se tak tahle lehce zapomenutelná jednohubka škrábe k žánrovému průměru. ()

Reklama

DavidWebb 

všechny recenze uživatele

Boothova ex-priateľka z Kostí jakožto študentka novinárčiny vlastne neštuduje, ale "vyšetruje" údajnú samovraždu svojej matky. Pod "vyšetrovaním" si predstavte gúglovanie na webe a chodenie s knihami pod pazuchou. Už viem prečo je Amerika taká úžasná krajina... nemusíte pracovať, máte svoj vlastný bejvák a notebúky, samozrejme auto a dokonca sa môžte zúčastňovať oficiálneho policajného vyšetrovania vraždy. No neni to boží? Herecký výkon hlavnej predstaviteľky je... slabý (eufem.) a definitívne ma utvrdil v tom, že aby ste sa v júesej stali hercom/herečkou, stačí byť čo i len trochu pekný/á. (hulička). Dosť lacné, dosť nudné, ten popis v žánri je vtip. Jednu star dávam zato, že ma to nerozčuľovalo (čo je v dnešných béčkach skôr pozitívna výnimka). A druhú pridávam za orgastický výraz na tvári Fiony pri záverečnom "riešení" vraha - vyzeralo to ako slušná náhrada za sex, teda aspoň pre ňu... ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Dosť slabý slasher, fakt už je problém z tých novodobých teen vyvražďovačiek vybrať niečo zaujímavé. Tentokrát tu máme zabijaka, ktorý svojim obetiam ponúka nie príliš príjemnú možnosť voľby, napr: "Máš 60 sekúnd na rozhodnutie, buď prídeš o sluch alebo o prsty". Začiatok bol naozaj nádejný, potom to už šlo z kopca. Vrážd je málo a celkovo je to také suché a jednotvárne. Druhú hviezdičku pridávam za hlavnú hrdinku, ktorá mi vôbec nepripadala otravná, práve naopak. Bola pekná a sympatická. ()

3n3my 

všechny recenze uživatele

Slabý príbeh s mizerným spracovaním, hereckými výkonmi a obsadením (najmä hlas psychopata mi "pílil" uši). Najslabším článkom je asi scenár, ktorý nielen že vykráda niekoľko známejších hororov a obsahuje haldy klišé, ale aj kopí chybu za chybou v podobe chaotického správania sa postáv. Čiže nič nové a zaujímavé pod slnkom. Vlastne keď som si to zhodnotil, tak začínam aj pochybovať, že sú tie dve hviezdy opodstatnené. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama