Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Podaří se Carrie zprostit veškerá obvinění uvalená na Sekoua Baha? A je Sekou skutečně jen naštvaným občanem muslimského vyznání, nebo radikalizovaným extrémistou v rouše beránčím? Jedno je však jisté – FBI má do celého případu namočené prsty. Psychicky nevyrovnaný Quinn zatím propadá utkvělé představě, že celá Carrinina domácnost, spolu s ním, jsou sledováni. Aby toho nebylo málo, Saul se v Abú Dhabí příliš nenudí. Kromě podezření z porušení jaderných dohod Íránem jsou v sázce také rodinné vztahy – Saul navštíví na Západním břehu po 12 letech svou sestru… nebyl by to však Saul, pokud by v tom nebyly postranní úmysly. (Česká televize)

(více)

Recenze (7)

Arkanoid 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Quinn spravil nečakaný pokrok vo svojom zotavení, a to ani divák netuší ako, asi ho len vystrašilo video a nočná mora a hneď sa mu o 50% polepšilo. Carrie lezie na nervy tým čo pokašle, v tých polohách býva otravná, ale jej rady sú celkom fajn. Saul prináša starý dobrý nefalšovaný špionážny Homeland a Dar má všetko pod kontrolou pre svoje ďalšie intrigy. Slušne sa to rozbieha, ale už mohli tvorcovia aj odhaliť niečo konkrétne a pritlačiť na pílu v intenzite drámy. Tu to ešte mohlo byť nejasné, ale naťahovať sa to nedá večne, aj keď toto bola jedna z tých lepších epizód tejto série. Aspoň doteraz. ()

Ivo 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Už tři díly běží a moc se toho zatím neděje. Quinn stále dokola belhá a šklebí se, Carrie hystericky vykřikuje při obhajobě muslimáka a Salieri významně zvedá obočí. To je tak všechno zatím .. Víc toho nějak není ... Seržant Brody by měl rychle seskočit ze šibenice a trošku to tam zase rozdmýchat. Jestli to tak půjde dál, tak v šestém dílu všichni zemřou - ne ovšem z rukou islámského tenoristy ale nudou ... ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Teprve při sledování třetí epizody jsem se nenudil, což je v této sezóně poprvé. Postarali se o to hlavně Saul Berenson a Dar Adal, v jejich dějové linii jsem konečně narazil na špionáž. Carrie mě ovšem v této řadě nebaví vůbec, protože je mi úplně jedno, jak dopadne nadšenec do mučedníků a byl bych moc rád, kdyby tvůrci odtajnili, jak došlo ke Quinnovu medicínskému zázraku, milerád bych ho taky využil. ()

Galerie (20)

Reklama

Reklama