foto

Dominic Fumusa

  • nar. 13.9.1969 (46 let)
    USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2016 13 hodin: Tajní vojáci z Benghází
2015 Focus
2012 Delivering the Goods
Jak prosté (TV seriál)
Recalled
2011 Lovci zločinců (TV seriál)
One Fall
2009 Kings (TV seriál)
Malý New York
Sestřička Jackie (TV seriál)
2008 Management
This Is a Story About Ted and Alice
2007 Patty Hewes - nebezpečná advokátka (TV seriál)
2006 Brotherhood (TV seriál)
Chloe's Prayer
Výprodej
2005 Dealbreaker
Sběratelé kostí (TV seriál)
Vražedná čísla (TV seriál)
2004 Kriminálka New York (TV seriál)
2003 Přednosta
2002 Guru
Kriminálka Miami (TV seriál)
Taxík (TV seriál)
2001 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
1999 Rodina Sopránů (TV seriál)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
1998 Čarodějky (TV seriál)
Sex ve městě (TV seriál)
1993 Policie New York (TV seriál)
1990 Právo a pořádek (TV seriál)
1956 As the World Turns (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace