Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Saul Berenson a Carrie Mathisonová stojí opět bok po boku. Musí zabránit taškařicím okolo domnělého jaderného programu vedeného Íránem a současně uvést na pravou míru atentát, který otřásl nejen základy Manhattanu, nýbrž také americkým pacifismem. Nebude to jednoduché. Dvojice se bude muset postavit dávným přátelům i kmenové rozvědce. A tvář nepřítele je stejně proměnlivá jako počasí na návětrném Východním pobřeží Atlantiku. O tom se přesvědčí budoucí prezidentka USA Elizabeth Keanová, jež prochází pravým očistcem do zpravodajského pekla. A konečně, po zuby ozbrojený Peter Quinn míří zpět do New Yorku – pomsta bude sladká. (Česká televize)

(více)

Recenze (7)

jungewolf 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vynikající díl : 5 hvězd a 86 % . K ději lze dodat : ve skutečnosti je prokázáno, že Írán doopravdy dodal technologie k výrobě jaderných zbraní Severní Koreji (KLDR) a to po podpisu dohody se Západem o zastavení svého programu výroby atomových zbraní... . Prostě to Kim Čong-unovi (Kimovi III.) prodali.... . ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Poslední díly byly jako na houpačce. Minulý se blížil katastrofě, osmá epizoda byla výborná. Atmosféra fungovala skvěle, napětí se podařilo parádně vystupňovat, došlo i na slušnou akci, Quinn byl krásně paranoidní (vypáskovaný zásobník mile překvapil) a Dar Adalův plán nabral na obrátkách. Užil jsem si to. ()

Remivsremi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Poslední epizody jsou neskutečná jízda. I vedlejší postavy jako Max a Astrid toho nabízí hodně. Máme tady opět podrazy, špionážní hry a bodání do zad. Jen se mi příliš nezamlouval úplný konec. Dal možná až příliš prostoru pro přežití. I když by mi ta postava chyběla, je z ní terminátor. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama