Přírodní zákony
Československo, 1979, 8 min
Adolf Born, Jaroslav Doubrava, Miloš MacourekHudba:
Luboš FišerHrají:
Petr NárožnýObsah
Jeden z dílů VEČERNÍČKU o Machovi a Šebestové.
Jednou šli Mach a Šebestová ze školy a uviděli před domem stěhovací vůz. Paní Kadrnožková jim řekla, ať si jdou s Jonatánem hrát o něco dál, aby na ně při stěhování nespadla skříň. Ovšem stěhovákům vůbec jejich nepřítomnost nevadila a se školáky se zapovídali. Když stěhováci zjistili, že Jonatán je nejlepší pes na světě, odnesli jej sami do třetího patra. Jelikož byli tak hodní, Šebestová jim stěhování ulehčila a pomocí kouzelného sluchátka byl nábytek lehký jak pírko. Najednou přijelo auto a z něj vylezl zamračený manželský pár, kterému se tento způsob stěhování vůbec nelíbil. Na řadu opět přišlo kouzelné sluchátko. (zdeny99)
HellFire
Další výborný díl, ve kterém Mach použije sluchátko k potrestání nových nájemníků. Dokáže totiž, aby se vznášeli.(29.4.2011)
topi
Nejlepší je klarinetista pan Krupička!(2.7.2011)
panlorenc
Taky bych si chtěl někdy o svačině jen tak pro legraci pinkat s gaučem :-)(26.1.2012)
zdeny99
Sice kreslířské umění Adolfa Borna se mi nelíbí, přesto jsem nadšen. Tento díl s Machem a Šebestovou je nádherný, plný humoru od začátku až do konce. Nejlepší byl ovšem pohled na histerický manželský pár a poté, jak potkali ve vzduchu kominíka. Ten teda koukal na vznášející se postel. Jinak komentáře Petra Nárožného opět na 100%.(18.2.2011)
žádní fanoušci
Související
- Mach a Šebestová na cestách (TV seriál) (2005)
- Mach, Šebestová a kouzelné sluchátko (2001)
- Mach a Šebestová na prázdninách (TV seriál) (1999)
- Mach a Šebestová k tabuli! (1985)
- Ukradené sluchátko (1983)
- Jak Mach a Šebestová hlídali dítě (1983)
- Páni tvorstva (1982)
- Mach a Šebestová (TV seriál) (1982)
- Oběť pro kamaráda (1981)
- Vzorné chování (1980)
- Policejní pes (1980)
- Piráti (1979)
- Kropáček má angínu (1978)
- Zoologická zahrada (1978)
- Školní výlet (1977)
- Člověk neandrtálský (1977)
- O utrženém sluchátku (1976)