Reklama

Reklama

Farmář hledá ženu

(pořad)
Reality-TV / Soutěžní
Česko, 2010, 60 min

Obsahy(1)

Show Farmář hledá ženu pomůže několika osamělým farmářům najít partnerky, které se nakonec mohou stát i jejich manželkami. Budete mít jedinečnou příležitost sledovat navazování vztahů v reálném prostředí, uprostřed přírody a tvrdé práce. (oficiální text distributora)

Recenze (182)

Kremik odpad!

všechny recenze uživatele

Byla dešťová přestávka na Roland Garros, tak jsem to na tohle přepnul...S čistým svědomím inteligentního člověka můžu říci, že tohle je tak naprosto totální shit a střevní výron, stejně jako další podobné pořady v našich televizích...Opravdu tohle nedávám a ukazuje to na kultivovanost našeho národa...Fakt ani ze srandy tohle... ()

gipper 

všechny recenze uživatele

Ideální pořad po náročném dni, kdy se sejdeme se spolubydlama v obýváku a stihneme vyřešit nejen vztah Vlastíka s Lenkou, ale i zážitky našeho dne a úkoly do školy. Sice to není kdovíjak velkodušný, ale nápad to má a dokonce se i zasmějete : ) Zatím jsem zkoukla tři díly a musím se přiznat, že svým způsobem mě to pořád baví. ()

Reklama

Scalpelexis

všechny recenze uživatele

Člověk se musí jen sám sebe zeptat, proč tihle singl farmáři v jejich věku už dávno tu ženu nemají. Pak to každému dojde, k čemu asi tak musí dojít, kde se to bude komplikovat. Hrozně málo se dějě a když už je něco dramatičtějšího, je to docela přihlouplý a divák si jen klepe na hlavu, jestli Ti lidi jsou normální. ()

ghatos 

všechny recenze uživatele

1. série - Slovenská verze je jednoznačně brutálnější a "zábavnější". V cz verzi to bylo uměle natahované a defacto nebylo o čem točit. Prostřední části jsou asi nejpovedenější. Kozí dědek a jeho přírodní sex v šopě...no páni :) . 2. série - začátek vypadá slibně, snad to bude pořádný hardcore :) . 3. série - nejklidnější a nejspořádanější sérka (34%). Celkově: 33%. Verze 2022 - Zdenda, Pepa... mělo to úroveň. Zajímavý svatební zvrat na konci 👍. 62%. ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele

To hlavní jsem již uvedl u Farmář hledá ženu tv Barandov a na tom se nic nemění. Verze Primy se mi ale líbila víc hlavně kvůli Laďky Něrgešové, která skvěle a citlivě moderovala, na rozdíl od Alice Bendové na Barrandově. Je zkrátka nutné dodat, že já prostě rád sleduju, když někdo hledá štěstí a podaří se. Je to nenáročná oddychovka po velkém množství seriálů a reality soutěží, které jsou vlastně různorodé a přitom pořád stejné. Tohle píše život a ne producenti. ()

Galerie (32)

Zajímavosti (1)

  • Po natočení druhé řady pořadu v době, kdy probíhalo premiérové vysílání, soutěžící Oli spáchala sebevraždu. Pouze v rovině spekulací navždy zůstanou úvahy o spojitosti tragédie s jejím neúspěchem v soutěži. Televize Prima se přesto rozhodla celou řadu odvysílat bez jakýchkoliv změn. (JoranProvenzano)

Reklama

Reklama