Reklama

Reklama

Farmář hledá ženu

(pořad)
Reality-TV / Soutěžní
Česko, 2010, 60 min

Obsahy(1)

Show Farmář hledá ženu pomůže několika osamělým farmářům najít partnerky, které se nakonec mohou stát i jejich manželkami. Budete mít jedinečnou příležitost sledovat navazování vztahů v reálném prostředí, uprostřed přírody a tvrdé práce. (oficiální text distributora)

Recenze (182)

Scalpelexis

všechny recenze uživatele

Člověk se musí jen sám sebe zeptat, proč tihle singl farmáři v jejich věku už dávno tu ženu nemají. Pak to každému dojde, k čemu asi tak musí dojít, kde se to bude komplikovat. Hrozně málo se dějě a když už je něco dramatičtějšího, je to docela přihlouplý a divák si jen klepe na hlavu, jestli Ti lidi jsou normální. ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele

To hlavní jsem již uvedl u Farmář hledá ženu tv Barandov a na tom se nic nemění. Verze Primy se mi ale líbila víc hlavně kvůli Laďky Něrgešové, která skvěle a citlivě moderovala, na rozdíl od Alice Bendové na Barrandově. Je zkrátka nutné dodat, že já prostě rád sleduju, když někdo hledá štěstí a podaří se. Je to nenáročná oddychovka po velkém množství seriálů a reality soutěží, které jsou vlastně různorodé a přitom pořád stejné. Tohle píše život a ne producenti. ()

Reklama

Paity odpad!

všechny recenze uživatele

Další z řady naprosto tupých reality show, které na nás televize chrlí stále více a více. Tentokrát budeme svědky toho, jak si farmář nabrnkne jednu z pěti děvčat, která si předtím předvybral na základě dopisů. TV Prima se záměrně snažila pokrýt veškerou generační stopu, tedy, aby měli důvod se na pořad dívat 35tníci, 45tníci i 55tníci a tak si hledá ženu někdy farmář z 21. století a někdy pofiderní existence, před kterou by každý normální utekl. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Zvláštní, někdy dokoce velmi zvláštní individua (nehodí se být konkrétní) naběhnou do televize a my se jim smějeme. Nic víc v tom nehledejte, nic víc v tom není. Byl jsem téměř pravidelným divákem, neboť stále bylo čemu se smát. Jediné co bych zde vyzvedl je zvolená hudba téměř po celý pořad. Já děkuji TV Prima, že mi na dlouhou dobu vytvořila program na pondělní večer. Sériová reality - show, aneb stále to stejné pořád dokola s pár záběry přírody navíc + slušné reklama neekologickému způsobu života, který se tváří jako vysoce ekologický, ale to už sem nepatří. * * za zábavu. ()

bombastus 

všechny recenze uživatele

Nechápu jak s sebou někdo může takhle dobrovolně nechat manipulovat. Prát se s ostatníma nějakýho burana a ještě být smutná, že si ji laskavě nevybral k tomu, aby mu v podstatě dělala kuchařku a dojičku krav?! Tyhle soutěže jsou jen a jen pokrytectví a přetvářka...Jedna hvězda za to, že je to i přesto lepší než Hotel Paradise! ()

Galerie (32)

Zajímavosti (1)

  • Po natočení druhé řady pořadu v době, kdy probíhalo premiérové vysílání, soutěžící Oli spáchala sebevraždu. Pouze v rovině spekulací navždy zůstanou úvahy o spojitosti tragédie s jejím neúspěchem v soutěži. Televize Prima se přesto rozhodla celou řadu odvysílat bez jakýchkoliv změn. (JoranProvenzano)

Reklama

Reklama