Reklama

Reklama

Farmář hledá ženu

(pořad)
Reality-TV / Soutěžní
Česko, 2010, 60 min

Obsahy(1)

Show Farmář hledá ženu pomůže několika osamělým farmářům najít partnerky, které se nakonec mohou stát i jejich manželkami. Budete mít jedinečnou příležitost sledovat navazování vztahů v reálném prostředí, uprostřed přírody a tvrdé práce. (oficiální text distributora)

Recenze (182)

kwaicheng odpad!

všechny recenze uživatele

Měla fte někdy nějaké zfífátko? Toť otázka retardovaného farmera s gatěma až do podpaží. Ano, měla fem morčátko, ale scíplo mi. Toť odpověď XXl lady s účesem na ježka. Hele já nevím co je to za lidi, možná neměli lehkej život, co já vím, ale tohle je další pojebaná šou postavená na opravdu vyjímečných exemplářích. ()

Black_doll 

všechny recenze uživatele

Skutečná česká reality show (všechny typu hotel paradise, big brother s umělýma lidma ať táhnou), u které se vždy narámně pobavím, protože taková individua co tam chodí, to jsou přesně ti lidé které dnes a denně potkávám, a je užasné si ukázat v jakých podmínkách žijí, jak se zkouší zalíbit opačnému pohlaví a jak obstojí před kamerou. Udivuje mě negativní hodnocení. Vždyt tohle je česká skutečnosti, co byste chtěli ? ()

Reklama

rischa65 

všechny recenze uživatele

teisan-naprosto přesně, souhlas. Ten pořad má svoji cílovou skupinu a pokud ho večer sleduje 3/4 miliónů diváků, pak TV-reality plní svůj účel-jestli se nepletu. Navíc název jasně napovídá, o čem a o kom pořad bude, proto nechápu některé zdejší náctileté intelektuály (s hubou mastnou od vepřového řízku z farmy) a jejich duševní onanie nad tímto bezproblémovým, neškodným seriálem s velmi krásnou a příjemnou L. Něrgešovou. ()

IvcaSammet 

všechny recenze uživatele

Normálně stupidity tohoto typu nesleduju, ale je pravda, že tohle mě opravdu chytlo. První řadu jsem sice vůbec neviděla, ale od druhé řady jsem pravidelným divákem. Nevím proč mě zrovna tento pořad zaujal, když ostatní odsuzuju, ale opravdu mě baví ho sledovat a zpětně pak zjišťovat další osudy zúčastněných farmářů. A jen taková malá poznámka na závěr: Katarína je absolutním TOPem celého Farmáře hledajícího ženu a jsem zastáncem toho, že by ji měli obsazovat do každé řady, aby byla aspoň nějaká sranda mezi těmi rádoby vážnými věcmi ;) ()

Paity odpad!

všechny recenze uživatele

Další z řady naprosto tupých reality show, které na nás televize chrlí stále více a více. Tentokrát budeme svědky toho, jak si farmář nabrnkne jednu z pěti děvčat, která si předtím předvybral na základě dopisů. TV Prima se záměrně snažila pokrýt veškerou generační stopu, tedy, aby měli důvod se na pořad dívat 35tníci, 45tníci i 55tníci a tak si hledá ženu někdy farmář z 21. století a někdy pofiderní existence, před kterou by každý normální utekl. ()

Galerie (32)

Zajímavosti (1)

  • Po natočení druhé řady pořadu v době, kdy probíhalo premiérové vysílání, soutěžící Oli spáchala sebevraždu. Pouze v rovině spekulací navždy zůstanou úvahy o spojitosti tragédie s jejím neúspěchem v soutěži. Televize Prima se přesto rozhodla celou řadu odvysílat bez jakýchkoliv změn. (JoranProvenzano)

Reklama

Reklama