Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Dobrodružný
  • Akční
  • Krimi

Recenze (74)

plakát

Cesta ven (2014) 

K dnešnímu dni prý spatřilo tento skvost v českých kinech 4,5 tisíce diváků. To je slušná návštěva na tuhle tu sračku na objednávku...docela by mě zajímalo, kdo to zaplatil. Nic nového jsem se o našich spoluobčanech bohužel nedozvěděl. Škoda jen, že všichni ti přidělení lvi nebyli živí. Uvařil by se gulášek a celý Chánov by mohl tančit a zpívat až do rána. Výsledný užitek by byl rozhodně vyšší než směšné anticeny české filmařské smetánky.

plakát

Rytíři nebes (2006) 

Skvělé letecké souboje a historické repliky letadel.

plakát

Zmizení (2013) 

Naprosto skvělé psychologické drama...líná a tísnivá atmosféra dalekého severu a ubíhající hodiny neúspěšného pátrání .Kde jsou hranice lidskosti, když bojujete o život svého dítěte a čas hraje proti vám? Výborná hudba.

plakát

Dlouhá cesta (2002) 

Rozhodně pěkná podívaná pro romantické duše a výborná muzika navrch. Dnešní svět potřebuje podobné příběhy...

plakát

Farmář hledá ženu (2010) (pořad) 

teisan-naprosto přesně, souhlas. Ten pořad má svoji cílovou skupinu a pokud ho večer sleduje 3/4 miliónů diváků, pak TV-reality plní svůj účel-jestli se nepletu. Navíc název jasně napovídá, o čem a o kom pořad bude, proto nechápu některé zdejší náctileté intelektuály (s hubou mastnou od vepřového řízku z farmy) a jejich duševní onanie nad tímto bezproblémovým, neškodným seriálem s velmi krásnou a příjemnou L. Něrgešovou.

plakát

Krvavá laguna (2007) 

Hlavní hrdina Adam, špatně vybral rybářský revír a byl za to po zásluze ztrestán docela sympatickým plazem. Zbytek hororu o krokodýlovi se překvapivě odehrával většinou v korunách stromů. Ve finále mě ale zklamal ledabylý přístup predátora k zabíjení svých obětí - buď mu vadil ten repelent, kterým se na začátku všici patlali nebo byla příliš studená voda.

plakát

Dokonalý učitel (2010) (TV film) 

Z proslovu hlavního hrdiny na pohřbu své manželky : "...Nikdy nezmeškala hodinu karate...na oslavu narozenin své dcery objednala 8 druhů zmrzliny...bude nám chybět." No a mně nechyběla a šel jsem si v klidu lehnout.

plakát

Pupendo (2003) 

Skvělý film a naprosto dokonalá studie českého národa. Všichni jsme vítězné spermie...

plakát

Marketa Lazarová (1967) 

Pochopit geniálního Vláčila, mystiku středověku a symboliku všech obrazů jeho filmové básně - to je jako chtít si zahrát šachy s Kasparovem. Jenom koukáte a čekáte, jak to všechno dopadne. Od natočení snímku uběhlo téměř půl století, film byl vytvořen pro zcela jinou generaci a rozpitvávat ho dnes je úsměvné. Ale přesto. Hlavní postava -Markéta, zůstala ve filmu docela bokem a já se o ní nedozvěděl vůbec nic. A těch pár vlků by se v tý době dalo ještě na Slovensku natočit -namísto německých ovčáků půjčených ze Svazarmu. Ale dobová atmosféra, syrovost a ponurost - ano, raději otevřít u televize láhev slivovice a zahnat chmury do kouta...