Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Barb Wire, majitelka baru, jezdí na motorce, obratně zachází se zbraněmi a nečeká ji nic menšího, než je záchrana Ameriky. Film se odohráva během druhé americké občanské války. Ta způsobila v zemi anarchii a moc je v rukách zločinců. Ztratila všechny iluze, i člověka, ktorého milovala. Nyní se jako majitelka najznámejšího baru v městě potkává s vysoce postavenými ludmi, chce sa naplno věnovat své práci a zůstat mimo chaosu. Osud ale rozhodne jinak a ona se znovu zaplete do války gangů... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (107)

Kaka 

všechny recenze uživatele

Hloupé a režijně nezvládnuté sice ano, přesto zde však několik šikovných nápadů a vsuvek nalezneme. Rozhodně tak nejde o jeden z nejhorších filmů všech dob. Na to má až přespříliš cool hlavní hrdinku, až překvapivě řízně natočenou akci a především zdravou porci nadsázky a sebeparodie. Pamela stylově hláškuje, a její dlouhé vlasy poletují vzduchem stejně frajersky, jako ona sama v sexy koženém oblečku. Už jen úvodní vodní taneček stojí za pozornost. Děj absolutně prázdný a nezáživný, ale nic jiného se zde ani čekat nedá. Přesto však vypadá USA po druhé občanské válce vcelku zajímavě a panoramatické nájezdy kamery na daleké komíny zničeného města lehce kopírují ty z Blade Runnera. Slušná bezmozková zábava, kde jednu hvězdičku přidává Pamela Anderson. Její nejlepší role. ()

JARDAHONDA 

všechny recenze uživatele

Na motivy moderního komiksu vznikl akční film o přitažlivé ženě, která si nepřeje, aby ji muži zahrńovali lichotkami. Kromě odvahy a pronikavého sex - appealu jsou její ústřední zbraní zbraně :) Akční béčko, které je lehce přitažené za vlasy a svou nápaditostí akční hrdinky opravdu vyniká ve všech směrech :) * ()

Reklama

Nellaron 

všechny recenze uživatele

Budem úprimný. V roku 1996 som ako správne nabudený 16-ročný teenager nemohol na Barb Wire v kine chýbať. Blond vlasy, veľké prsia a dokonalá postava zohrali svoju úlohu. V časoch, keď o Instagrame nebolo ani chýru, bola Pamela snom nie jedného teenagera. Dve hviezdy za jej významný prínos do pubertálnej fantázie. O čom bol samotný film, netuším. ()

Nin 

všechny recenze uživatele

Jo, další z velkých překvapení. Naprosto pohodový béčko, které sice v ničem extra nevyniká, ale pobaví a neurazí. Původní komiks jsem sice nečetl, ale tipuju na nějaký akční sexy úlet - protože přesně to i tenhle film je. Sexy už kvůli úžasné Pam - snad nikdo jiný by si neměl nasazovat ty uplé komiksové kostýmky s obřím výstřihem - s akcí už je to trochu horší, ale neurazí a úlet je to velmi sledovatelný. Už díky postavám, kde kupodivu nikdo nehraje jako kdyby vypad z porna (ano, ani Pamela Anderson ne...), naopak tu je "ten z 24 hodin", "ten z Once Were Warriors", Udo Kier... Prostě fajn sestava. Film jinak rychle odcejpá, sem tam nějakej ten úlet jak vystřižený z komiksu... prostě zábavný průměrný film. Umístění tohohle filmu v jakémkoliv žebříčku nejhorších filmů je samozřejmě nesmysl. A už jen za tu narážku na Casablancu...(6/10) ()

Bauer odpad!

všechny recenze uživatele

Něco tak strašnýho jsem už dlouho neviděl!! Obsadit do hlavní role Pamelu Anderson byla dobrá volba ale i přesto nepředvádí nic moc výkon. Ostatní herecké výkony byli nulové. Akční scény byli příšerně natočené a na to, že to byl akční film, tak jich tam mohlo být více. A to radši nemluvím ani o nehorázně tupém scénáři .Film, který se nejspíš zařadí mezi TOP 10 nejhorších filmů co jsem kdy viděl a kdybych měl napsat tři slova která tento film vystihují, tak by to byla tato: hruzostrašný, debilní a katastrofa!!! Tohle už nikdy nechci vidět a snad by to neměli ani vysílat v TV!!! ()

Galerie (33)

Zajímavosti (2)

  • Film se natáčel v Long Beach v Kalifornii a v Pascagoule v Mississippi. (rafix)

Reklama

Reklama