Reklama

Reklama

Jak na ryby s Rudou Hrušínským

(pořad)
  • Česko Jak na ryby
Sportovní
Česko, 2011, 26 min

Obsahy(1)

Rudolfem Hrušínským o rybách, pro všechny rybáře i nerybáře. (Česká televize)

Recenze (13)

duklak2 

všechny recenze uživatele

Určitě zajímavý pořad, který nabídne rybářům potřebné rady pro jejich koníček. Velmi se mi líbí, že zde vidíme české revíry a ne nějaké záběry od moře, kde chytají několikatunové obludy:-) ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Rudolf Hrušínský ml. byl – no s přivřeným okem i stále je dobrým hercem, který sice nikdy nevyšel ze stínu svého otce, ale ostudu mu rozhodně neudělal. Nejsem vášnivým rybářem, přesto na ně občas s kámoši zajdu a nebo se i pro zpestření na nějaký ten pořad „o chytání“ podívám. V tomto případě bylo vidět, že to Rudu i bavilo, což bylo hlavní a diváci se dozvěděli i řadu tipů a tiků jak na to…Nicméně já bych se u toho rybaření stejně vždycky hlavně ožral a chytil leda tak rýmu a opici… ()

Reklama

hrona 

všechny recenze uživatele

Plně zde souhlasím s uživateli Danulinda a Duklak2. K tomu netřeba nic dodávat. Do rybařiny tak trošku fušuji a jsem rád, že se takovýto pořad na České televizi objevil. ()

Danulinda 

všechny recenze uživatele

Velmi příjemně a poučně zpracovaný pořad o tom, jak by se měly správně chytat ryby, jak je udit, jaké jsou problémy s úbytkem ryb u nás, proč je pro opravdového rybáře morální povinnost používat háčky bez protihrotu a mnoho dalších informací pro každého, kdo má rád přírodu. Byl jsem potěšený, že se na filmovém trhu po dlouhé době objevil film, který nemapuje pouze oceány, ale který se zabývá českými říčkami, potoky a českou přírodou, o které víme tak málo, a která je přitom tak nádherná. P. S. Hodnocení odpad může dát jedině člověk s hodně omezenými všeobecnými znalostmi, anebo člověk, který nemá rád přírodu či pana Hrušínského ml., což ovšem nemá co do činění s objektivním hodnocením tohoto pořadu :-) . ()

Galerie (5)

Zajímavosti (1)

  • Průvodce pořadem Rudolf Hrušínský ml. prozradil, že jeho první ulovená ryba byl sumec, kterého vytáhl v pěti letech na proutek z vrby se splávkem z husího brka. (Olík)

Reklama

Reklama