Máš minutu! (TV pořad)

Soutěžní

Česko, 2011, 70 min

Ondřej Sokol

• Djoker

Avizovaná velkolepá show se rozhodně nekoná a několikrát převařený formát už může jen těžko někoho zaujmout. Suchoš s Geňou mi nevadí při trapných scénkách ani v talk-show bez etikety, ale tady předvádí absolutní moderátorské dno. Trend se tedy nemění, v hlavním vysílacím čase nablito a pokud divák hledá zajímavý film, tak musí o médium dál.(28.6.2011)

• Zeck

Česko stále sto let za opicema (západem). Zatímco opice si tento druh pořadu užívali v 80. letech a teď se u nich objevuje už jen v legendárních pořadech. My s tím přicházíme v roce 2011 jako se žhavou novinkou, která má strhnout masy a vydojit z nich hektolitry chcanek nadšení. Stydím se za televizní tvorbu všech televizí v ČR, protože v zemích třetího světa se točí nejdražší formáty reality-show na světe, sází se tam na pobavení diváka, přebírají se tam ty nejnáročnější koncepty pořadů z USA a západní Evropy. Co se děje tou dobou u nás? SuperStar 5, Talentmánia, Máš minutu, Vysoká hra (Milionář), Čápi v kundě, Farmář hledá píču ... jdetě se vysrat... pokud chci vidět tento studiový paskvil, pustím si obdobný pořad pro děti, který běží ve všední den od 14:00 a soutěží se tam o PlayStation, nebudu na to čumět v nejlukrativnější dobu, co televizním vysílání vůbec nabízí (neděle 20:00). Obávám se, že kvalita vysílání českých televizí bude přímo uměrná vymření současné důchodcovské generace, kterou kojilo komunistické vysílání "rude hovno" a tak jim Ordinace, Ulice a estrády příjdou standard od kterého by se nemělo opouštět (už 40 let). 10%(26.4.2011)

• Ded@M@tes

Má oblíbená dvojice Michal Suchánek a Richard Genzer v soutěžním pořadu. Kdyby se neopakovaly úkoly, určitě by to byla větší zábava. Jak to rychle začalo, tak to rychle skončilo. / Viděné epizody *6.dílů / ( Hodnocení: 4/10 )(25.5.2012)

• paascha

Tak neuvěřitelný hnůj, že i psát o něm smrdí(26.6.2011)

• hippyman

vyčpělá moderátorská dvojice bez nápadu a zoufalá celková forma pořadu.. máš minutu na to, abys přepnul, jinak hrozí, že Tvůj mozek bude VYGUMOVÁN. 30%(13.6.2011)

• boshke

Nápad nemusí být v principu tak špatný (akčnější a svižnější Hodina pravdy), ale formát je opravdu zoufalý. Neskutečně otravný všudypřítomný robotický hlas (hlavně, že nám před každým úkolem řekne, že soutěžící může být při nesplnění úkolu vyřazen - kdo by to byl řekl?), otravný klakson na začátku každého úkolu, trapně jímavá hudba při nesplnění úkolu, Geňa sedící mezi dcerou a babičkou a usilovně fandící. Navíc ani jeden z nich dvou moderovat neumí... 30%(11.4.2011)

• Allien.9

Soutěž jako taková rozhodně špatná není, ale mistři G&G ji bohužel stahují ke dnu...(22.6.2011)

• slatkac

Nevím jak vás, ale mě upřímně nebaví čumět na trotly co nedokážou ani postavit plechovku na zkosenou hranu.(14.6.2011)

• Herr_Flick

Tohle má být show v roce 2011? Zaostalé, bez nápadu úplně jako všechny u nás, Suchoš & Geňa úplně v prdeli. Co jen to dneska u nás dávají za kejdy ... 10%(5.2.2012)

• Matrinx

Vrchol české komerční kreativity. Smícháme Hodinu pravdy a Chcete být milionářem, přimícháme vyhaslé duo českých hmmm "bavičů" Genzera a Suchánka. Předhodíme to stupidní české společnosti jako extra skvost, oni už to nějak sežerou...(13.6.2011)

• 6thSun

Ano, minuta mně opravdu stačila na to, abych pochopil, co je to za nebetyčnou kravinu.(8.5.2011)

Je to celkem pohodovka, ale kouknu na to jen okem, když je přestávka, jinak to stojí za prd.(7.8.2011)

• Scratt

Nerad to říkám, ale ač mám dvojici Suchánek+Genzer rád, tak tento pořad je ztráta času. 20%(8.5.2011)

• st.jim

Naprostá debilita, která ničím nezaujme. Pokud se vyskytne nesympatický soutěžící (což bývá dost často), tak je pořad nekoukatelný.(20.11.2011)

• DruidKarel

1012. hodnocený film: Opdorný pořad, rádoby show, ve které se človek ztrapňuje a roztáčí toaleťák, dělá bubliny nebo si močí pod brýle. Odpad je jediné možní řešení pro tuhle již dávnou bez nápadů dvojici Suchánek - Genzer. Odpad!(10.4.2011)

• U.Tarare

Dvojici Suchánek - Genzer mám rád, jenomže jako baviče. Tady prostoru pro vtip moc není a jako moderátoři se do pořadu vyloženě nehodí. Obsah pořadu není špatný, ale ta forma je víc než mizerná.(25.4.2011)

• bari68

Celkom zábavné, napínavé, ale bohužiaľ o žiadne zásadné oživenie na televíznych obrazovkách sa nekoná.(19.6.2011)

• Rekpet

Takové nemastné, neslané... Pokud to chcete jen sledovat, budete se zaručeně nudit, pokud ale máte možnost si ty úkoly i zkoušet, budete se skvěle bavit. Bohužel, to je možno jen v ojedinělých případech a tudíž tento seriál není něčím, co by mě zaujalo. Nezaujali mě ani soutěžící, přijdou mi příliš "umělý".(10.4.2011)

• latvar

Dnes jsem viděl první díl a myslím si, že tento pořad nemá velký potenciál a nemá do budoucna, co nabídnout a dlouho se neudrží na obrazovkách. Genzera a Suchánka mám rád, ale tohle je pod jejich úroveň a nedovedou tu lidi pobavit, měli by změnit prostředí.(10.4.2011)

Trapná imitace Hodiny pravdy, která běží na ČT 1 mixnutá s pořadem typu Chcete být milionářem. Nezachraňuje to ani Genzer se Suchánkem, kteří už začínají být okoukaní.(27.5.2011)

<< předchozí 1 2 3