Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Krimi

Poslední recenze (826)

plakát

Lež na pláži - Útěk (2024) (epizoda) odpad!

Ty kráso, prima zase jede bomby a to je, vážení, teprve čtvrtina roku za námi. Trošku se bojím, co nás čeká na podzim. Každopádně prima už totálně rezignovala na nějaké nápady? Eliška a Damián sice byla kardinální blbost, ale pořád se dalo tvrdit, že ten nápad byl vlastně docela dobrý. Tohle zní blbě už jenom podle popisku a první minuty to promptně potvrdí. Primo sorry, ale tohle zkrátka nemohlo fungovat ani na papíře. On i takový ten stereotyp té "typické české rodiny" (která si na cestu do Chorvatska nasmaží tuny řízků a nechce za nic platit) už zkrátka není vtipný. Takové blbosti, že nějací vývojáři appky na Android v rámci hecu hacknou ovládání semaforů a během toho objeví konspiraci v nejvyšších politických patrech je prostě už naprostá kravina. Stejní lidi, kteří mají (asi) perfektní technické znalosti, tak svůj objev předají falešné policii (srát na to, že porušili x zákonů a kdyby něco takového se stalo ve skutečnosti, tak jim ta zásahovka taktéž klepe na dveře) je vrchol absurdity. Já vím, že podobné seriály jsou spíše pohádka a smysl dávat nemusí, ale minimálně ta prvotní myšlenka by aspoň mohla být trošku uvěřitelná. Jediná výhoda tohoto seriálu je, že tam "nestraší" Klus, Burešová nebo Smetana, ale asi bych spíš překousnul toho Kluse, než že je to úplná pičovina.

plakát

Česko na grilu (2024) (pořad) 

Kdo viděl jediný díl Masterchefa, tak se zkrátka neubrání pocitu, že Česko na Grilu je prostě Masterchef z Wishe. První co bouchne do očí je "rozložení sil" - dva porotci, což je sám o sobě nesmysl, protože když se o něčem hlasuje, tak je dobré mít lichý počet "rozhodujících". Navíc ta chemie mezi Zdenkěm Pohlreichem a Martinem Svatkem není (což je v porovnání v kombinaci s Kašpárkem, Punčochářem a Forejtem v masterchefovi, kde se naopak skvěle doplňují do očí bijící). Příliš jsem nepochopil "funkci" Patricie Pagáčové a Tomáše Zástěry, kteří jsou fakt navíc. Měli asi fakt radši sehnat třetího porotce kuchaře. Soutěžící jsou nudní a nezáživní (ruku na srdce, to je ale problém i novějších řad masterchefa). Jediné co je možná trošku inovativní je, že se soutěží ve dvojicích, těžko říct, jak budou vypadat "týmové výzvy" (pokud nějaké budou), protože zrovna ty byly na Masterchefovi mnohdy ty nejlepší. Je to škoda, Z. Pohlreich mi docela v Masterchefovi seděl (jak zastupoval v pár dílech R. Kašpárka), tady to je nic moc :( Zatím hodnotím 2*, je možné, že časem upravím, ale obávám se, že to bude spíše směrem dolů. 30%

plakát

Zalez do spacáku - Epizoda 1 (2024) (epizoda) odpad!

Tvl, tak tady chybí k "dokonalosti" fakt už jen Evička Burešová a Ema Smetana. No dobře, dělejte že jsem nic nenapsal, ještě se toho chytne nějaký primácký scénárista a bude to ještě horší než teď. No každopádně primácká klasika -- trapné dialogy a herecké výkony za které by se styděli i ochotníci v horní dolní. Přitom ten nápad zas tak blbý není, jenže v podání primy to asi jinak dopadnout nemohlo. Opět se jede takový ten primácký styl, kdy má tendenci do všech seriálů dávat nějakou "současnou hvězdu" (dříve to byla již zmíněná Evička, ta už se trošku okoukala, teď je to Klus). Zase abych byl férový, furt to nedosahuje "kvalit" Elišky a Damiána, ale to tu laťku poslalo tak dolů, že to dlouho bude nepřekonáno.

Poslední hodnocení (1 060)

Lež na pláži - Útěk (2024) (epizoda) (E01)

odpad! 01.04.2024

Česko na grilu (2024) (pořad)

30.03.2024

Zalez do spacáku - Epizoda 1 (2024) (epizoda) (E01)

odpad! 05.02.2024

Ptáci stěhováci (2023)

22.12.2023

Známí neznámí (2021)

09.12.2023

Napoleon (2023)

02.12.2023

Hunger Games: Balada o ptácích a hadech (2023)

16.11.2023

Marvels (2023)

11.11.2023

Bratři (2023)

11.11.2023

Reklama