Reklama

Reklama

Leckdy stačí jediný okamžik, aby se život změnil k nepoznání… Samuel Pierret pracuje jako zdravotník v pařížské Nemocnici sv. Vincenta. Jeho žena Naďa je v pokročilém stadiu těhotenství a oba přemýšlejí o tom, jak se jejich holčička bude jmenovat. Na jedné z nočních směn Sam zachrání život jednoho z pacientů, kterého se kdosi pokoušel odpojit od přístrojů. Krátce nato jeho žena beze stopy zmizí a neznámí únosci na něm požadují, aby do tří hodin dostal zraněného pacienta z nemocnice, kterou policie přísně střeží. Pokud to nezvládne v časovém limitu, svoji ženu již nikdy neuvidí… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (218)

Ouwen 

všechny recenze uživatele

Dech beroucí a napínavý příběh, s mega luxusní akcí. Hlavní hrdina si na nikoho nehraje, i když běhá jako o závod. V takové roli jsem si přál vidět Alberta Dupontela, který už zabodoval ve filmu La Proie, s hodně podobným příběhem. A tady ta story není jenom vo tom, aby dostal hrdina z nemocnice zločince, ale aj o policejním spiknutí a mnoho dalšího. Uvidíte, že aj zločinec má city. A opět se potvrdilo to, co neustále říkám. Frantíci jsou nejlepší, v akčním filmovém průmyslu!! ()

Cervenak 

všechny recenze uživatele

Scenár nie je príliš čistý, má to predvídateľné zvraty, len matne načrtnuté postavy a občas snaha o realistický dej narazí na výpadky logiky, ale... uf. To bol náhul. Ako akčný film vlastne dokonalé - vražedné tempo, neustála gradácia, krv, ktorá bolí. Má to čistého času 1:15, ale bol som zmlátený ako po troch hodinách Statočného srdca. Samozrejme, celý čas človek tipuje, kto bude hrať koho v americkom remaku. ()

Reklama

zolo23 

všechny recenze uživatele

Neuveriteľný akčný nárez pri ktorom sa ani nemáte čas nadýchnuť. Neustále sa niečo deje a v poslednom čase francúzska kinematografia v tomto žánri jasne valcuje tú americkú. Viem si predstaviť, že keď sa amíci pokúsia natočiť Remake ,nezaobídu sa bez nudných typických sentimentálnych pasáži čo len znehodnotí takto fungujúci film. Nenápadná, zato nezabudnuteľná snímka ku ktorej sa v blízkej dobe určite vrátim. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Kdyby se z toho vystříhaly všechny nebo většina těch scén s těhotnou manželkou, jež mne neskutečně iritovaly, tak to sice má asi poloviční stopáž, ale větší šmrnc a atmosféru. To podivné spojenectví mlčenlivého, ale o to akčnějšího zloděje, a obyčejného ošetřovatele docela funguje (i když občas je přitažené mírně za vlasy), a docela to odsýpá, takže člověk se moc nezaobírá logikou (např. jestli nebyl podplacen i někdo ze druhé skupiny nebo proč si schovávat kompromitující video na sebe sama). Pak mi vadilo, že někteří policajti a policajtky byly podobné typy, takže jsem měl problém se zorientovat, kdo je kdo. Ale celkově dobrý akční film, se slušným napětím ve druhé části a pár zajímavými scénami (mimochodem opajcnutými od Ed McBaina.) ()

Autogram 

všechny recenze uživatele

Keď sa mi to zdalo ako bežný akčný film s únosom, ktorý po chvíli strácal zmysel, tak sa veci príjemne zvrtli a skomplikovali. Už to nebolo len o tom, ako daddy zachraňuje svoju rodinu. Za Elenu Anaya stálo to riziko, k tomu ešte dve drsné policajtky a skoky ako v matrixe, celkovo oceňujem túto akčnú lahôdku značne nadpriemerne. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (1)

  • Ve scéně ,kdy se snaží zkorumpovaná policistka těhotnou ženu vystrčit z okna, lze v jednom záběru vidět, že má kalhotky pod noční košilí bílé, avšak hned v dalším záběru jsou černé. (v.indruchova)

Reklama

Reklama