Reklama

Reklama

Tom Yum Goong 2

  • Thajsko ต้มยำกุ้ง 2 (více)
Trailer

Obsahy(1)

Když Kham (Tony Jaa) zachrání svého slona Khona v Sydney, vrací se s ním do Thajska na venkov. Po pěti letech za ním přichází obchodník se slony a chce od něj Khona koupit za libovolnou cenu. Kham slona odmítne prodat a obchodník tedy Khona ukradne. Kham se ihned vydává do jeho sídla, kde po krátké potyčce s ostrahou nalézá obchodníka zavražděného. Vše je navíc připraveno tak, aby si policisté i dvě obchodníkovi dcery mysleli, že jej zavraždil Kham. Začíná tak zběsilá hra, při které Kham musí nejen znovu zachránit svého slona, ale navíc se vypořádat i s policií. (Tamten)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (82)

rollman1 

všechny recenze uživatele

Tak docela zklamání. Čekal jsem něco aspoň ve stylu jedničky, kde mě souboje vážně zaráželi a bavili. Tady to byli jen dvě bitky, které mě opravdu pobavili a posadili mě na zadek. Tony Jaa umí, to je fakt, ale přechod k modernějším technologiím jako 3D nebo jiné věcičky tomu hodně uškodily. Bylo to hodně okaté a okolí i look filmu se mi prostě nelíbil. Jediné plus je soundtrack a skvělá bitka na konci i v průběhu filmu s černochem, který je opravdový soupeř. Bohužél, obyčejný průměr. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Pokračování snímku "Tom Yum Goong" (v české distribuci nesmyslně pojmenovaném Ong-Bak 2) se nese v úplně stejném duchu jako první díl (opět krádež slona) se stejným hrdinou (ačkoliv sem měl za to, že v předchozím filmu zemřel). Vzhledem k tomu, že Tony Jaa není herec, ale bojovník a kaskadér, nicotný příběh by nevadil, kdyby měl film co nabídnout v akční rovině. Bohužel však bitky vypadají daleko hůře než v kterémkoliv jiném Jaaově snímku a podle mizerných triků a jasně viditelného pozadí, vypadají všechny akční scény příšerně a Tony, jakoby už byl ze všeho unavený a nechtěl předvést nic nového. Silně nepovedené. ()

Reklama

KASUGI 

všechny recenze uživatele

Tak tohle hodně zamrzelo. Zatímco Tonyho první Onk-bag a Tom yum goong stavěli na reálné akci bez střihu a závěsných lan, TYG2 už na tyto klady zapoměl a rezignoval, místo toho přidal mizerné CGI. K čemu je občasná povedená choreografie a akrobatické kousky, když přes ta lana už ztrácíte důvěru i v reálné bitky a pomalu nevíte, čemu věřit. Jak tu někdo trefně poznamenal: tatam je dynamika a údernost zmiňovaných filmů, kde jste z obrazovek cítili každou ránu loktem či kolenem, tady je to spíš o kaskadérské akrobacii. Děj u martial art filmů jsem nikdy moc neřešil, ale tady si to neodpustím: máme tu ilegální zápasy, chvíli má hrdina na zádech zařízení s el. výboji, díky kterému musí sloužit záporákům, trocha politického spiknutí, dvě pomstychtivé sestry, dva vládní agenti... od všeho trochu, ale nic z toho není pořádně využito a dotaženo do konce. Korunu tomu nasazuje ultrablbé finále s nesmrtelným černochem. Tři hvězdy za to, že i přes tunu negativ, je to pořád lepší martial art pokoukání, než ty céčka se Scottem Adkinsem a spol. _________ _______EDIT: tak bohužel srážím hvězdu, viděl jsem Raid2... ()

Lacike odpad!

všechny recenze uživatele

Po Ong Bak 3 som si myslel, ze Tony Jaa uz nemôze klesnut do väcsich sraciek. Ale chlapec jeden sikmooky to dokazal a zabil dokonca aj ten jediny trademark svojich filmov, ktory za nieco stal. Akciu bez trikov. Tentokrat je to v akcnych scenach samy lacny CGI trik. Choreografia uplne jednoduchucka. Proste hnus. Tony Jaa R.I.P. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

No je to o dost vážněji pojatý než předchozí eposy co jsem z Tonym Jaa viděl. takže to není až taková bláznivina a místy to dokonce dává i smysl. Souboje jsou pořád promakaný, nicméně musím se tu připojit ke kritice těch vymaštěných zpomalených 3D efektů. Děsně to ruší a je to tu v podstatě jenom na efekt aby si film hrál na něco čím není, ale tak musí přece i v Thajsku ukázat, že na to mají je to totiž fuckt brutální děsně supr čupr a maximálně cool co na tom, že se na to nedá dívat. To už je věc druhá...50% ()

Galerie (107)

Zajímavosti (4)

  • Při souboji v podzemce, mezi Khamem (Tony Jaa) a Číslem 2 (Marrese Crump), když příjíždí vlak směrem od Čísla 2, tak Kham chytne Číslo 2 a skloní se před vlakem mezi koleje. Když vlak odjíždí, tak Kham a Číslo 2 mají místa prohozená (vlak odjíždí Číslu 2 za zády). (bugfoot)
  • Tom Yum Goong 2 je šiesta snímka režiséra Panna Rittikraia, v ktorej hrá Tony Jaa a zároveň piata, kde sa predstavil Patrick "Kazu" Tang. Rovnako je štvrtým filmom režiséra Prachya Pinkaewa, v ktorom sa objavil Petchtai Wongkamlao. Taktiež sa v ňom po druhýkrát stretli JeeJa Yanin a Patrick "Kazu" Tang a štvrtýkrát Tony Jaa a Dan Chupong. Pre Tonyho Jaa a Petchtaia Wongkamlao je snímka už siedmou spoluprácou. (Johnny.ARN)
  • Kvůli dlouhotrvajícím povodním v Thajsku muselo být na několik týdnů přerušeno natáčení. (Raztubyl)

Reklama

Reklama