Reklama

Reklama

Tom Yum Goong 2

  • Thajsko ต้มยำกุ้ง 2 (více)
Trailer

Obsahy(1)

Když Kham (Tony Jaa) zachrání svého slona Khona v Sydney, vrací se s ním do Thajska na venkov. Po pěti letech za ním přichází obchodník se slony a chce od něj Khona koupit za libovolnou cenu. Kham slona odmítne prodat a obchodník tedy Khona ukradne. Kham se ihned vydává do jeho sídla, kde po krátké potyčce s ostrahou nalézá obchodníka zavražděného. Vše je navíc připraveno tak, aby si policisté i dvě obchodníkovi dcery mysleli, že jej zavraždil Kham. Začíná tak zběsilá hra, při které Kham musí nejen znovu zachránit svého slona, ale navíc se vypořádat i s policií. (Tamten)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (82)

Phietros 

všechny recenze uživatele

Jsou filmy, které pokračování zvládnou ale u Ong baka se nato měli po druhém dílu vykašlat a nechat ho jako krále mlátiček! Prvních 30 minut jsem přemýšlel, kde se stala chyba a proč je všechno tak mizerně natočené a roztěkané! Akce nedotažená a souboje odfláknuté a přitom byli různé souboje dobré! Nejvíce nepochopitelné : z mostu se motorkáři rozjedou a vyskáčou z mostu dolů?! Potom jako by film ožil a převzal ho náš starý známý P.Pinkaew a pěkná akce se vrátila i z hezkou kamerou. V závěru se to buhužel opět vrátilo do nesmyslu! Pro mě zklamání, kdyby se tento díl přetočil znova a mnohé se upravilo, určitě bych hodnotil na plný počet... Vzhledem k tomu že jsem před tímto dílem videl Ong bak 2: pomsta, který nemá s ongbakem nic společného, říkám si jestli vůbec jít do Ong bak 3? Za mě 65% ()

Mol 

všechny recenze uživatele

Elephant fucker Tony Jaa opět na scéně. Film není špatnej, ale jde u těhle filmů především o akci. Jediná pro mě líbivá byla, když numero 2 bojuje s Tonym asi k půlce filmu. Ostatní akční scény mají rušivé momenty. Je to z důvodu špatné počítačové práce. Motorkáři vs. vlak, vybuchující cisterna nebo oheň. Prostě hrůza. A když si Tony zapálil ty boty? Dafug is this shit? Tony come on!! Co to mělo bejt? Mno ale na druhou stranu zase chválím ty dvě tajky. Ty se mi tam moc líbily. ()

Reklama

cocrHeLL 

všechny recenze uživatele

Tady se nemůžeme bavit o žádné filmové logice nebo realitě. Celej film jen akce, pak akce.... a ještě se tam objeví akce... parádní bitkařinka s antihrdinama – s „dvojkou“ to bylo faakt ultimátní – i s hrdinama... slon... a akce. Tony to protentokrát zahnal do extrému už počtem motorkářů, tak i vše, co se ve filmu dalo přežít. Jinak stejná báchorka o svym slonovi. A oblíbenou hlášku „KDE JE MŮJ SLON?!!!“ než dá někomu parádně do huby tu zopakuje víckrát než v prvním díle. Celkově teda mnohokrát lepší, než pokračovačky ong-bak z 15. století. A abych k tomu ještě něco dodal, – doslechl jsem se, že má být v pokračování serie serbuan maut s Iko Uwaisem – tak to bude do budoucna ještě prasárna! ()

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Tak mě osobně Protector 2 spíš zklamal. Určitě je to parádí Martial Art akčňák plný našlápnuté akce, ale proč sem proboha nacpali tolik podělaných pomalých záběrů vyzdvihujících 3D? Vůbec se to do tohohle ražení filmu nehodí a dost mě to otravovalo. Díky tomu je zde i dost ošklivých efektů, které vypadají hodně lacině.Taky zde chybí nějaká dechberoucí pasáž, jako byla prvním Protectorovi, kterou jsem zde čekal (myslím tím procházení baráku a likvidaci protivníků na jeden záběr). Celkově mi i protivníci Tonyho Jaa přišli slabší než v jedničce. Akce je hodně povedená a jsem rád, že se Tony vrátil ve formě. Protivníky seká jako za starých časů a k tomu hraje pěkná hudba. Doufám, že jeho příští film bude bez 3D kravin. Příběh je opět jednoduchej bez většího překvapení. Za mě 76% :) ()

rollman1 

všechny recenze uživatele

Tak docela zklamání. Čekal jsem něco aspoň ve stylu jedničky, kde mě souboje vážně zaráželi a bavili. Tady to byli jen dvě bitky, které mě opravdu pobavili a posadili mě na zadek. Tony Jaa umí, to je fakt, ale přechod k modernějším technologiím jako 3D nebo jiné věcičky tomu hodně uškodily. Bylo to hodně okaté a okolí i look filmu se mi prostě nelíbil. Jediné plus je soundtrack a skvělá bitka na konci i v průběhu filmu s černochem, který je opravdový soupeř. Bohužél, obyčejný průměr. ()

Galerie (107)

Zajímavosti (4)

  • Předchozí filmy Tonyho Jaa si částečně zakládaly pověst na natáčení bez použití CGI a kabelů v akčních scénách. Oproti tomu v Tom Yum Goong 2 se režisér Prachya Pinkaew s choreografem akčních scén Pannou Rittikraiem poprvé rozhodli obě techniky využít. (Raztubyl)
  • Kvůli dlouhotrvajícím povodním v Thajsku muselo být na několik týdnů přerušeno natáčení. (Raztubyl)
  • Tom Yum Goong 2 je šiesta snímka režiséra Panna Rittikraia, v ktorej hrá Tony Jaa a zároveň piata, kde sa predstavil Patrick "Kazu" Tang. Rovnako je štvrtým filmom režiséra Prachya Pinkaewa, v ktorom sa objavil Petchtai Wongkamlao. Taktiež sa v ňom po druhýkrát stretli JeeJa Yanin a Patrick "Kazu" Tang a štvrtýkrát Tony Jaa a Dan Chupong. Pre Tonyho Jaa a Petchtaia Wongkamlao je snímka už siedmou spoluprácou. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama