Reklama

Reklama

Šílená / Krásný

Trailer

Obsahy(1)

Nicole je problémové děvče z bohaté rodiny. Carlos je kluk z latinsko-amerického předměstí. Chodí na stejnou střední školu, ale zatímco Nicole jen tak životem pro proplouvá a své deprese utápí v alkoholu a bezcílném poflakování s kamarádkou, Carlos má před sebou jasný cíl. Chce jít na námořní akademii a chce se stát pilotem vzdušných sil námořnictva. Nicole se nápadně hezký Carlos zalíbí a rozhodne se, že ho získá. Neustále mu nadbíhá, až se jí to nakonec podaří. Rozmar rozmazlené holky má ovšem překvapivý výsledek. Nicole zjišťuje ke svému překvapení, že se poprvé v životě skutečně zamilovala. Mezi oběma vznikne romantický milostný vztah, ale Carlosova rodina ohrnuje nad bílou bohatou holkou s nevalnou pověstí noc. Carlosova přísná matka dá Nicole jasně najevo, že do jejich komunity nepatří. Carlos zjistí, že Nicolin otec Tom Oakley je významný politik. Ten nabídne talentovanému chlapci pomoc a podporu při studiu na akademii. Zároveň ho však varuje, jeho dcera je destruktivní osobnost se sebevražednými sklony, závislá na alkoholu. Žádá ho, aby se s Nicole rozešel, jinak ho zničí. Carlos nakonec nátlaku z obou stran podlehne. Je však možné vzdát se opravdové lásky? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (136)

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Romantický drámo o zakázaný lásce, kterýmu je nutný oproti žánrový konkurenci připsat k dobru neotřelej námět, pár povedenejch dramatickejch scén, sympatický herecký obsazení nebo soundtrack. Míň už potěší větší než nutný množství přeslazenejch zaláskovanejch scén a předevšim happyend. Fakt jsem čekal, že finále překvapí nějakym odvážnějšim dramaturgickym postupem reflektujícim skutečnost, že ne všechno skončí v životě dobře (a v tomhle případě bylo minimálně k "polovičatě" dobrýmu závěru důvodů spoustu), dvě silnější hvězdy. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Šialená-krásny je príjemná, celkom netradičná teen romantika, ktorá snáď neurazí ani staršieho diváka, ktorý na ňu náhodou natrafí v televízii. Ako napríklad ja. Za krásnu tu paradoxne nie je Kirsten Dunst, ktorú vedia vizážisti namachliť aj krajšie, ale Jay Hernandez, ktorý o bohaté, trochu rozmaznané dievča prejaví záujem. Príjemný film, ktorého DC vzhľadom na pridaných 40 minút určite nechcem vidieť. ()

Reklama

Astinas 

všechny recenze uživatele

Film je to moc pěkný, i když lehce nudný v některých pasážích, ale má dobrý konec a to mnoho vyvažuje... řekl bych, že je to film o naději pro mladistvé. Pokud je vám více než 25 let, tak se možná na tento snímek nedívejte, protože jste možná pro něj moc staří a nemělo by to pro vás smysl. Jinak všem zhrzeným láskou pod 25 let doporučuji. ()

m0lL!sS 

všechny recenze uživatele

Celkem příjemné překvapení s poměrně slušným příběhem a zápletkou. Při sledování si musíte zcela určitě oblíbit postavu slušňáka a symapťáka Carlose...ALE...je tady i ta druhá strana mince - Nicol, nevychovaná, rozmazlena a na první pohled namyšlené teenagerka, která však pod svojí "maskou" skrývá i něco víc, než se může na první pohled zdát. Příběh dojde k předem očekávanému závěru, což mi v tomto případě vůbec nevadilo, avšak k dokonalosti (= pěti hvězdičkám) přeci jen něco chybělo. ()

Homerking 

všechny recenze uživatele

Mexický mladík Carlos (Jay Hernandez) cestuje každý den do školy dvě hodiny autobusem, ve škole tvrdě pracuje, aby dosáhl dobrých známek a zajistil si slušnou budoucnost, jednoho dne se seznámí s krásnou Nicole (Kirsten Dunst) která je bohatá, ráda pije, bere drogy a na škole ani životě jí vůbec nezáleží, Nicol a Carlos se velmi rychle sblíží ale může jejich vztah vydržet i přes naprosto rozdílné povahy? Určitě me nejvíc oslovila úžasná Kristen. Pokud máte rádi romantické filmy tak tenhle rozhodně zaujme. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (11)

  • Kapela, která hraje během večírku se jmenuje Osker. (don corleone)
  • Většina záběrů ze školy se natáčela ve skutečné škole a studenti posloužili jako komparz. (don corleone)
  • Příběh byl inspirován knihou fotografií Laurena Greenfelda s názvem "Fast Forward". (don corleone)

Reklama

Reklama