Reklama

Reklama

Štvanec

Trailer 1

VOD (1)

Nedávno propuštěný muž chce začít nový život, a proto se rozhodne odjet co nejdál to půjde. Při jeho smůle v autě z půjčovny najde klíčové důkazy, které by mohly osvědčit místní policii z korupce. Nepoctiví policisté z policejního sboru chtějí ovšem tyto důkazy zničit. (Intersonic)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (89)

Sany33 

všechny recenze uživatele

Prvoplánové filmy sú často krát to najhoršie možné, čo môže svetová kinematografia ponúknuť, aj keď niekedy sa nájde svetlá výnimka potvrdzujúca pravidlo. Bohužiaľ Vehicle to nie je! Od začiatku mätúce a príbehovo nie moc dotiahnuté. Celý dej sa odohráva v podstate v aute čo je teda mega debilina. Ani Paul Walker tomuto filmu nemohol zachrániť renomé aj keď sa ako chcel snažil. A najviac ma dojalo to sladké Americké poňatie konca, ako jedinec vyhrá nad celým korporátnym systémom a všetkým natrhne prdel úplne sám. 41% ()

BMW12 

všechny recenze uživatele

Celkem slabota. Už po úvodní scéně mi bylo jasné, že to bude průser. Na film jsem se samozřejmě kouknul jenom kvůli Paulu Walkerovi. Celé se to odehrává v autě, kamera z auta nevyjde a filmu to nesedlo, je to špatně natočené. Scénář taky není moc ideální. Navíc českej dabing byl hroznej, vůbec jsem nepochopil proč Paula Walkera daboval dabér, který ho v žádném jiném filmu nedaboval. Paul měl v českém dabingu vždy takový jemnější hlas a tady má úplně hrubý. Chtěl jsem dát 2 hvězdy, ale jelikož jsem ten film zvládl dokoukat až do konce (díky Paulovi), tak dávám 3. ()

Reklama

Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

Telefonní budka meets 16 bloků, přičemž z obojího si bere to horší (díry ve scénáře, občas krkolomný způsob, jak udržet postavu ve hře). Přesto by bylo nefér tvrdit, že neměl Mukunda Michael Dewil pár dobrých nápadů. Filmu bohužel také ubližuje to, že má opravdu mizerně natočené honičky v autech. Ve výsledku jsem se ale bavil nad očekávání dobře. Jako jednohubka "ve špatný čas na špatném místě" to nefunguje vůbec špatně. Palec nahoru za zvládnuté finále. ()

malylada 

všechny recenze uživatele

Lze ocenit v určitých pasážích syrovost, náznak drsného akčního filmu a malinko naděje na Mannovskou kameru. Nicméně na dobrý film tomu chybí řada věci, byť herecky obstojně Walker válčí se scénářem, který chtělo prošpikovat více nápady. Celkovým dojmem Štvanec působí, že se nehne z místa a jednotvárnost postupem času nudí. Když už dojde na akci, nic nevytrhne a není zde žádná scéna k vypíchnutí, což i u největších béček bývá aspoň i v negativním slova smyslu.......4/10 ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Fešácký Pavlík osmdesát minut řídí v JARu Pomalu a rozvážně rodinný minivan a furt s někým telefonuje. Na první pohled pošušňání pro funoušky Telefonní rakve, co jsou schopni nenudit se ani v celodenní frontě na vystavení pasu. Tohle má však paradoxně vcelku překvapivý drajv, a to nejen proto, že Pavlík sem tam přejede nějakého ohyzdného, loupeživého Zula. Neukousl jsem si nudou jediný nehet, ani jsem si otráveně netrhal chlupy z nosu a dokonce jsem ani nemusel dělat kuličky z toho, co jsem našel pod nimi a cvrnkat je po obýváku. A tak stará neřvala, že měním vzor na koberci a já se vcelku bavil. ()

Galerie (128)

Zajímavosti (9)

  • Viac ako tri štvrtiny záberov filmu bolo natočených priamo z auta, ktoré Michael Woods (Paul Walker) šoféruje. (GAZ789)
  • Přibližně ve 12. minutě lze v autorádiu slyšet, jak se mluví o smrti českého miliardáře Luboše Měkoty, který zemřel 9. března 2013, přestože se film má odehrávát v roce 2011. (Doomedx)

Reklama

Reklama