Reklama

Reklama

Štvanec

Trailer 1

VOD (1)

Nedávno propuštěný muž chce začít nový život, a proto se rozhodne odjet co nejdál to půjde. Při jeho smůle v autě z půjčovny najde klíčové důkazy, které by mohly osvědčit místní policii z korupce. Nepoctiví policisté z policejního sboru chtějí ovšem tyto důkazy zničit. (Intersonic)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (89)

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Walker jako by tušil, že jej čeká ve filmové sféře předčasný konec, a tak se upsal prapodivné akční jednohubce, u které ohromně lituju, že jsem ji neviděl v originále. Již tak podprůměrný snímek za ten strašlivý dabing vinit nemůžu, ale nikdy jsem neslyšel nic horšího, než hlas Pavla Šroma z Walkerových úst. ()

majo_svk 

všechny recenze uživatele

Vehicle 19 je film, ktorý by zvládol natočiť aj študent strednej školy. Jednoduchý scenár, takmer žiadny príbeh, amatérska kamera a biedna atmosféra. Jazdenie po meste, jeden chlapík, nesympatická černoška a veľká nuda. Keby tam nehral charizmatický Paul Walker, tak to ani nedopozerám. Koniec je celkom fajn. Pozrite si to len z úcty za Paulom, inak sa mu z ďaleka vyhnite. Hrozná nuda. ()

Reklama

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Filmy "uzavřené" v malém prostoru se těší značné oblibě u diváků, kteří očekávají napětí bez okázalých efektů, ale takový film nutně potřebuje tvůrce s citem pro režii a schopností vyprávět příběh s omezeným prostorem i počtem aktérů. Dewil však toto absolutně postrádá a ve své prvotině dokazuje, že dveře Hollywoodu mu zůstanou zavřené. Snímek, který režíruje a navíc si sám napsal se v 99% odehrává v uzavřeném prostoru rodinného vozu, ve kterém se ocitá Paul Walker a zjišťuje, že auto, které si vypůjčil je až překvapivě středem pozornosti. Film nefunguje v prakticky žádném směru, ve kterém by měl správný thriller fungovat. Napětí prakticky nulové, herecky slabé, (troufám si tvrdit, že tentokrát za to Walker nemůže) scénáristicky hloupé a bez nápadu a chování postav se nedá nazvat žádným myslitelným nebo slušným výrazem. Je to film, který nemá co nabídnout a neohřál by se ani ani televizních obrazovkách. Pokud prahnete po něčem podobném, doporučuji výbornou "Telefonní budku" nebo slušný "Pohřben zaživa". Tohle je amatérská slátanina. ()

VojinRyan 

všechny recenze uživatele

Toto je typická ukážka toho, že len slávny herec nestačí. Tu je mi trochu ľúto Walkera, pretože je to jednak z jeho posledných filmov, ktoré stihol natočiť. Je všeobecne známe, že Walker má rád automobily a rýchlu jazdu ale neviem si predstaviť, čo ho vtiahlo do takéhoto filmu. Možno asi len nejaká žiadosť kamaráta. Vážne, tento film je nudný ( aj keď má len 80 minút ), bez poriadneho rozprávania príbehu, hudba na mŕtvom bode a všeobecne takto si réžiu nepredstavujem. Obmedzený rozpočet sa z mohol iba na jednu kameru, ktorá je celý čas v aute a tam sa odohráva celý film. Keby aspoň to auto bolo iné, ale nie rodinný minivan. Poznám režisérov, ktorý dokázali vyťažiť s minima prostredia maximum. Ale tu je skôr z minima prostredia vyťažené ešte väčšie minimum. Tento film je určený len na zabitie nudy. Na nič iné. Keby boli aj kamery mimo, lepšie naháňačky áut ( nie len slepé prenasledovanie jeden druhého ), športové vozidlo tak pridám aj 2 hviezdičky. Takto je to len za dve. 40% - 2* ()

juta 

všechny recenze uživatele

Překvapení na to, jak si vede tu na čsfd. Paul Walker jako hlavní hvězda tohoto thrilleru, odehrávající se v JARu, proklouzne jako mastnota do situace, do které nikdo nechce vkročit. Zajimavostí je, že se dění odehrává po celou dobu v autě a jeho blízkém okolí, i kamery se nevzdálily od auta ani na krok. Zajimavé a chytlavé. ()

Galerie (128)

Zajímavosti (9)

  • Přibližně ve 12. minutě lze v autorádiu slyšet, jak se mluví o smrti českého miliardáře Luboše Měkoty, který zemřel 9. března 2013, přestože se film má odehrávát v roce 2011. (Doomedx)
  • Natáčanie snímky prebiehalo na viacerých miestach v Juhoafrickej republike. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama