Reklama

Reklama

Štvanec

Trailer 1

VOD (1)

Nedávno propuštěný muž chce začít nový život, a proto se rozhodne odjet co nejdál to půjde. Při jeho smůle v autě z půjčovny najde klíčové důkazy, které by mohly osvědčit místní policii z korupce. Nepoctiví policisté z policejního sboru chtějí ovšem tyto důkazy zničit. (Intersonic)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (89)

Honzek 

všechny recenze uživatele

No...Chybělo tomu dost věcí a hlavně logika. Neříkám, že si na ní potrpím, ale tady to bilo do očí. Škoda, kdyby si dali do kupy scénář, mohlo to být o hvězdičku více. Nicméně režisér si ho sám napsal, tak byl asi spokojen. Moc toho za sebou nemá, může to být i tím. Takhle jsem jen téměř slušně zabil odpoledne. Na doporučení to tedy nebude. ()

malylada 

všechny recenze uživatele

Lze ocenit v určitých pasážích syrovost, náznak drsného akčního filmu a malinko naděje na Mannovskou kameru. Nicméně na dobrý film tomu chybí řada věci, byť herecky obstojně Walker válčí se scénářem, který chtělo prošpikovat více nápady. Celkovým dojmem Štvanec působí, že se nehne z místa a jednotvárnost postupem času nudí. Když už dojde na akci, nic nevytrhne a není zde žádná scéna k vypíchnutí, což i u největších béček bývá aspoň i v negativním slova smyslu.......4/10 ()

Reklama

majo_svk 

všechny recenze uživatele

Vehicle 19 je film, ktorý by zvládol natočiť aj študent strednej školy. Jednoduchý scenár, takmer žiadny príbeh, amatérska kamera a biedna atmosféra. Jazdenie po meste, jeden chlapík, nesympatická černoška a veľká nuda. Keby tam nehral charizmatický Paul Walker, tak to ani nedopozerám. Koniec je celkom fajn. Pozrite si to len z úcty za Paulom, inak sa mu z ďaleka vyhnite. Hrozná nuda. ()

Kryton 

všechny recenze uživatele

Dejte do auta kameru a neustále s ní snímejte vše uvnitř. Pak si s autem projeďte celý Johannesburgh. Pokud vás to přestane bavit, tak si vezměte spolucestujícího. Pokud se i nadále nudíte, tak zkuste naštvat místní policii, ať si krapet procvičí zbraně. Walker chce překročit osudovou roli z Rychle a zběsile opravdu moc. Tak si chtěl natočit něco ve stylu loňské pecky Drive. Raději by měl zůstat u vytuněné káry a super kočky po boku, protože minivan a ošklivá černoška nejsou cool a neutáhnou celý film. Hodnocení OST: zív,zív,zív...jaký film, takový soundtrack...ani jsem si nezjistil, že tam nějaký byl. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Celý film sa odohráva v aute a to ja môžem. Konkrétne snímky, ktoré sa odohrávajú na jednom mieste. A toto je jedna z tých, ktoré krásne fungujú. Je neuveriteľné ako v takýchto dielach dokonale pôsobí akcia a napätie.Vyzdvihovať a chváliť herecké kvality Paula Walkera je absolútne zbytočné, bol to úžasný herec a je strašné čo sa mu stalo a tiež je smutné, že už žiadnu snímku nikdy nenatočí a neuvidíme ho ani ako charizmatického starého pána. Neviem čo by som tejto snímke vytkol. Mne sa všetko pozdávalo a naopak - nič mi tu vyložene nechýbalo. Ja som sa 82 minút bavil a ani na moment som sa nenudil a to opakujem, že sa celá snímka odohráva na jednom mieste. ()

Galerie (128)

Zajímavosti (9)

  • Po vjezdu do myčky probĕhne nĕkolikrát po sobĕ použití saponátu bez jediného projetí kartáčové soustavy (Twyer)
  • Viac ako tri štvrtiny záberov filmu bolo natočených priamo z auta, ktoré Michael Woods (Paul Walker) šoféruje. (GAZ789)
  • Přibližně ve 12. minutě lze v autorádiu slyšet, jak se mluví o smrti českého miliardáře Luboše Měkoty, který zemřel 9. března 2013, přestože se film má odehrávát v roce 2011. (Doomedx)

Reklama

Reklama