Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Prostoduchý Deuce Bigalow nemá zrovna šťastné období. Přišel o práci čističe akvárií. Jeho vyvolená ho odmítla a práce, kterou si našel na inzerát, skončila katastrofou. Najal si ho totiž mladý gigolo Antoine Lacont, aby mu hlídal luxusní dům a staral se o velké pokojové akvárium. Jenže Deuce hned druhý den nešťastnou náhodou akvárium rozbije. Aby získal peníze na opravu, rozhodne se vydělávat jako gigolo. Jeho první pokusy však nedopadnou nejlépe. O Deuceho potížích se dozví pasák T. J. Hicks a nabídne mu, aby pro něj pracoval. Jeho první kšeft však připomíná horor. Klientem je totiž tlustý černošský transvestita Jabba. Ani další zákaznice nejsou "normální". Jedinou výjimkou je Kate, pro ni ho objednaly kamarádky s tím, že vše má vypadat jako náhodné setkání. Deuce s ní stráví romantický večer, a když vyjde najevo, že má dívka protézu, uklidní ji a něžně se s ní pomiluje. Kamarádkám pak vrátí peníze s tím, že se do Kate zamiloval. Deuce si pomalu vydělává na opravu. Zvyká si na své podivné klientky a přemýšlí, že kvůli Kate této práce nechá. Jenže to už Kate zjistí, jak to bylo s jejich seznámením. (TV Nova)

(více)

Recenze (339)

WolfR 

všechny recenze uživatele

Film Deuce Bigalow: Dobrej striptér je film, ve kterém nemáte hledat nějaké poselství, které by vám nějak pohnulo city nebo podobně. Tento film měl zkrátka účel pobavit, a to se mu podařilo. Příběh je o chudém chlapíkovi, jménem Deuce Bigalow, kterého díky jeho vlastní chybě propustí z práce, kde dělal čističe akvárií. Tak tedy začne čistit jezírko u jednoho velice bohatého chlápka, jménem Antoine, který je tak bohatý díky tomu, že je gigolo (mužský prostitut). Po souhře náhod a událostí odjíždí Antoine na služební cestu a přenechává Deuceovi svůj luxusní dům, aby mu jej pohlídal. Deuce se v domě zabydluje, ale přitom Antoinemu rozbije nádherné akvárium za několik tisíc s velmi vzácnou rybou. A tak si začne jako gigolo vydělávat peníze, aby mohl zaplatit výrobu nového akvária, než se Antoine vrátí. Ovšem to se neobejde bez problémů. Ve filmu je zakomponováno spousty vtipných situací a gagů. Nechybí i fekální humor. Je tu sice pár trapnějších momentů ale i tak je to výborná komedie, která vás pobaví. 3 hvězdy. UPOZORNĚNÍ: Vtípky budou nejlépe fungovat, když vypnete mozek. ;-) ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Ale tak zo trikrát som sa pousmial! Mne Schneider ako komik príde dosť debilný, veď sa snaží napodobniť ksicht Jima Carreyho a to mu fakt nejde. Ale buďme radi, že nedostáva príležitosť vo filmoch s lepšími scenármi. Neviem, čo si tvorcouvia sľubovali a dokonca sa natáča pokračovanie! 40%. ()

Reklama

dubinak 

všechny recenze uživatele

Pro mě je tohle prostě jedna z nejlepších komedií z mého raného života. S kámošem ji hláškujeme pořád a filmy, na které máte tak dobré vzpomínky, přesto, že je to sprosťoučká blbost, prostě neohodotíte špatně. Za mě sranda až na půdu. Navíc miluju Roba Schneidera, spolupráce Sandler-Schneider se zase osvědčila. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Ano, člověk má sto chutí narvat Schneiderovi na hlavu kýbl plný nitěnek a hodit ho připoutaného k traverze do obřího akvária, aby se otestovalo, jestli má žábry. Jistě, člověk má tendence u jeho kreací hodinu a půl opakovaně vykřikovat: „Nasrat!“, aniž by trpěl symptomy Touretteova syndromu. Tahle nutkání lze pochopit, ale když 40:40 Bigalowa opatrně uchopíte do gumových rukavic, objevíte u něj něco jako humánní podtext a za to mu dávám jednu beznohou hvězdu navrch. ()

anais 

všechny recenze uživatele

Je to smutné, ale smál jsem se. Smál jsem se vtipům, které se nedají považovat za dobré, snad ani průměrné...prostě jsem se smál. Tvůrcům se nemúže upřít, že chrlí jeden "vtip" za druhým. Tempo je naprosto srovnatelné s komediemi Adama Sandlera, myslím, že i výkon Schneidera se s takovým Sandlerem dá srovnávat (a to rozhodně nepovažuji za klad!)... To v čem se Schneider liší, je snad stupnice ještě dementnějších vtipů. A tak, ač jsem z počátku netušil, čemu se mám u té ubohosti smát, brzo mi to nedalo... naprosto sureálný svět, ve kterém se Deuce pohybuje, jsem podvědomně přijal za jediný možný, správný, vtipný - slepá dívka hladí smeták a ptá se, co to s tou kočkou je...HAHAHA, Deuce se chce milovat se svou dívkou a během masáže její nohy zjistí, že je to jen protéza...načež dívka uteče do koupelny (Deuce má protézu v ruce)...HAHAHA, Deucův taťka s funěním čistí záchod, načež za ním přijde Deucova snoubeka a podá mu jeho oblíbený dortík - taťka ho zbaští v gumových rukavicích pocákaných od záchodu a - je dojat...humor se tu snoubí s tragédií! Neuvěřitelné! Skvělé! Úžasné! Ten film je úžasný! HAHAHA! ()

Galerie (39)

Zajímavosti (9)

  • Poté, co Deuce (Rob Schneider) rozbije akvárium, jsou všude střepy. Když ale Deuce (Rob Schneider) sklouzává pro ryby, na zemi žádné střepy nejsou. (Mr.Hudson)
  • Obličej Tiny není ve filmu nikdy vidět, protože ji hraje muž. (PußyMagnet)
  • Dcera Roba Schneidera se objevila ve filmu v roli dívky, která prodává sušenky. (PußyMagnet)

Reklama

Reklama