Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Prostoduchý Deuce Bigalow nemá zrovna šťastné období. Přišel o práci čističe akvárií. Jeho vyvolená ho odmítla a práce, kterou si našel na inzerát, skončila katastrofou. Najal si ho totiž mladý gigolo Antoine Lacont, aby mu hlídal luxusní dům a staral se o velké pokojové akvárium. Jenže Deuce hned druhý den nešťastnou náhodou akvárium rozbije. Aby získal peníze na opravu, rozhodne se vydělávat jako gigolo. Jeho první pokusy však nedopadnou nejlépe. O Deuceho potížích se dozví pasák T. J. Hicks a nabídne mu, aby pro něj pracoval. Jeho první kšeft však připomíná horor. Klientem je totiž tlustý černošský transvestita Jabba. Ani další zákaznice nejsou "normální". Jedinou výjimkou je Kate, pro ni ho objednaly kamarádky s tím, že vše má vypadat jako náhodné setkání. Deuce s ní stráví romantický večer, a když vyjde najevo, že má dívka protézu, uklidní ji a něžně se s ní pomiluje. Kamarádkám pak vrátí peníze s tím, že se do Kate zamiloval. Deuce si pomalu vydělává na opravu. Zvyká si na své podivné klientky a přemýšlí, že kvůli Kate této práce nechá. Jenže to už Kate zjistí, jak to bylo s jejich seznámením. (TV Nova)

(více)

Recenze (339)

Dragoni 

všechny recenze uživatele

Z čističe Akvárií na profesiálního Gigola ? ..Proč ne - Rob Schneider to v pohodě zvládne. "Ahoj jsem Deuce Bigalow, tvůj mužskej šlapka na večer." Bláznivá komedie, která má zajímavý nápad, je plná dobrých hlášek i celkem brutálních vtipů a nemusí se u ní namáhat mozkové závity. Docela divočina, která mě královsky pobavila. "Rybko, rybko, rybko..." 75 % ()

juta 

všechny recenze uživatele

Skvělá komedie, kterou mám strašně rád. Rob Schneider bezvadnej, nevím co proti němu všichni mají. Z plných plic jsem se zasmál několikrát, můžu se na to dívat pořád a pořád se budu smát. Soundtrack se také nad míru povedl, nechal jsem díky němu běžet i závěrečné titulky. Možná pro někoho bylo nepříjemné sledovat, jak se dělá sranda ze zmíněných nemocí, chápu to, ale je to jen film, bylo to tak skvěle natočený, že se tomu nedalo v mém případě nezasmát. ()

Reklama

BloodMax 

všechny recenze uživatele

Některé části filmu byly sice trochu trapné, ale jinak jsem se dost nasmál :-))) Komedie ze zajímavého prostředí gigolů v podání komika Roba Schneidera určitě pobaví. Problémové dívky se nemusí bát, že by si nevrzly a nebo nepokecaly... Druhý díl také není špatný a hlavně, tak trochu navazuje na jedničku... Za mě těch 65 % je jasných :-))) ()

Triple H 

všechny recenze uživatele

Film, ktorý celá odborná kritika strhala. A ja vlastne neviem prečo. Umenie to nie je, to hej, ale ja som sa pri tom zabavil slušne. Je to síce taký hrubozrnný humor (čo iné čakať od Schneidera), ale nie je to tak kŕčovito trápne ako napríklad také Zviera. Skrátka, je to vcelku vtipná blbina, ktorá neurazí. Nič viac, nič menej. Ale odpad! od mnohých užívateľov ma prekvapuje. Kameňák, to je odpad!, toto je oproti tomu majstrovské dielo modernej komédie. ()

Jordan 

všechny recenze uživatele

Keď som išiel sledovať tento film, nemal som žiadne očakávania, okrem jedného: že sa jedná o prvoplánovo nechutnú, vôbec nie vtipnú a zlú komédiu. Toto očakávanie bolo naplnené. Je to naozaj stupíny kúsok, nevinný, no stupídny. Zopár veľmi málo momentíkov je na hane toho, že by mohli buť trochu vtipné, takže týmto zriedkavým okamihom všetka česť. Rob Schneider nie je ani dobrý a ani vtipný herec, teda - zatiaľ to nedokázal, možno nás ale všetkých prekvapí. Ale keď idete pozerať tento film s tým, že ste na chate, mierne opitý a unavený, vyvalíte sa ku teplému krbu s pivom v ruke a spolu s vami tam je ďalších zopár opitých kamošov, je šanca, že sa na filme aj dobre pobavíte. ()

Galerie (39)

Zajímavosti (9)

  • Obličej Tiny není ve filmu nikdy vidět, protože ji hraje muž. (PußyMagnet)
  • První film produkovaný společností Happy Madison Productions, kterou založil Adam Sandler v roce 1999. (Petr_Vacikar)
  • Deuce a Ruth navštívili zápas mezi Anaheim Angels a Cleveland Indians. (PußyMagnet)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno