Reklama

Reklama

Hasič Jeremy Coleman se se svým otcem stal svědkem brutální vraždy a sám jen tak tak vyvázl živý. Jakožto svědek proti vládci podsvětí Haganovi je umístěn do programu ochrany svědků pod dozor amerických maršálů. Když je však ohrožena i jeho nová identita, je Jeremy nucen podniknout neočekávanou akci, aby získal zpět svůj život a zachránil životy svých nejbližších. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Recenze (168)

mzss1 

všechny recenze uživatele

Celkem to bylo zajímavé. Zvláštní, dobrý příběh, který mohl být lépe spracován. Napětí tu ani není, co se týče nepředvídatelnosti, ta tu taky moc není a atmosféra tu je, ale je zvláštní, matná, malá a nevýrazná. Velkou chybou tyhle nedostatky ale zas tak nejsou. Zaujal mě charakter většiny postav, režisér se zřejmě snažil dát každé postavě prostor, hlavní hrdina filmu Josh Duhamel mě silně zaujal, i hlavní záporák byl výborný. A co se týče Bruce Willise, sice se nepředvedl nějak intenzivně, ale chválím ho za jeho lepší herecký výkon než v jeho nových filmech. Hudba dost dobrá, propojená hezky vydařenou nostalgií ve filmu. Mohlo zde být více akce, ale když je to Thriller, tak nevadí, jako thriller slušně zvládnut. Konec mohl být trochu lepší. Přesto je to pro mě slušná jednohubka na jedno shlédnutí. 60% = *** ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Nezahrávej si s hasičem. Mohl by ignorovat, že jsi Big Boss a vysvětlit ti, že dělání děr do hlav pumpařů či formování kamarádů baseballovou pálkou je sice zábavné, ale oheň je oheň a tvá zločinecká organizace je zatraceně hořlavá. Abych se přiznal, tak obvykle nemám slabost pro filmy, ve kterých se rozdají karty a pak už příběh frčí po vyjetých kolejích až k očekávanému finále, ale tentokrát mi to příliš nevadilo. Zmatený hasič byl totiž celkem fajn, sexuchtivá marshalka také měla něco do sebe a vyloženou radost mi udělal zločinecký advokát, jehož sebevědomé kličkování mezi paragrafy ve mně zase jednou vzbudilo chuť pro blaho lidstva vystřílet celou advokátní komoru a opětovně uvést do funkce soudce Lynche. ()

Reklama

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Čistokrevná a nekompromisní pomsta v chuťově lahodném ratingu R.Nečekejte žádný duchaplný scénář, děr tam je víc než v ementálu a má to takový ten utnutý konec bez takového toho sladkého finiše a nějakého setkání přeživších, což mě trochu zamrzelo, ale bavil jsem se, herecké výkony famózní, když proti sobě stáli Onofrio s Willisem to napětí cákalo z obrazovky až k vám do obýváku a hodně pod kůži.Sice moc nechápu proč poslední dobou Willis bere takové role ( kvůli jeho nezájmu o scénáře ale o výšku honořáře jsem ho vykopnul z topky... ahoj Catch 44. ) ale tady je jeho menší úloha dobře opodstatněná a bravurně tak nějak ,,správňácky´´ zahraná.Celý to tak nějak lehce nadhodnotim, protže je fajn když se občas tihle herci rozhodnout pomoci neznámých filmařům a natočí dvd eRko, které není úplně debilní, znovu ahoj Catch 44. :) 70%. ()

Ouwen 

všechny recenze uživatele

Příjemný film s docela strhujícím příběhem. Herecké obsazení je docela vyšperkované, všichni hrají jak mají, ať už emocionálně tryskající sopka Willis, postupně se stávající likvidační mašina Duhamel a mohl bych pokračovat. Akce je na můj vkus docela dost, přestřelky působí kvalitně, soubojů tu je poskvrnu a ty za nic nestojí, což je důvod, proč nedávám plné hodnocení, postrádám tu nějaký kvalitní souboj a nezachrání to ani pěti sekundový likvidační zákrok Willise ke konci filmu. Celkově nemám ale jinak co vytknout, já se bavil a to je hlavní. 8/10 ()

agentmiky 

všechny recenze uživatele

Dalo se na to dívat,ale nic světoborného to nebylo a ani jsem to neočekával.Hodnocení mě před zhlédnutím spíše od filmu odhánělo,ale nakonec to šlo.Příběh je zde sice jednotvárný,ale špatný nebyl.Josh Duhamel v hlavní roli hasiče s přesnou muškou docela obstál,ale překvapil mě zdaleka někdo jiný,a to Vincent D'Onofrio,kterého jsem znal jen jako detektiva ze Zákonu a Pořádek a najednou si zde zahraje hodně krutého záporáka.Bruce Willis si zahrál policistu,ale mockrát se ve filmu neobjevil.Škoda.Hodnocení:65% ()

Galerie (141)

Zajímavosti (3)

  • Po filmu Sin City - město hříchu (2005) se jedná o druhou spolupráci hereckého dua Bruce Willis a Rosario Dawson. Herci Josh Duhamel a James Lesure si spolu zahráli hlavní role už v seriálu Las Vegas: Kasino (od r. 2003), kde rovněž hráli kolegy v zaměstnání. Josh Duhamel a Kevin Dunn si spolu zahráli také ve všech dílech série Transformers. (mzss1)
  • Film je věnován herci Justinu Holecekovi, který zemřel v roce 2009. (Terva)
  • Napriek tomu, že sa väčšina filmu odohráva v Kalifornii, tak celé natáčanie prebiehalo v meste New Orleans v Louisiane. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama