Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(4) / Epizody(116)

Obsahy(1)

První nový animovaný seriál z Disney Junior „Jake a piráti ze Země Nezemě“ je interaktivní seriál plný hudby sledující honbu za pokladem. Představí se v něm dětská posádka pirátské lodi – vůdce Jake a jeho kamarádi Izzy a Kubík. Seriál sleduje jejich dobrodružství v Zemi Nezemi, kde se snaží přechytračit dvě nechvalně známé postavy z klasické disneyovky Petr Pan – kapitána Hooka a Smeeho. Jake, kamarádi a jejich papoušek Skully prožijí v každé epizodě, kdy se plaví za skrytými poklady na lodi Bucky daleko od své skrýše na Ostrově Pirátů, dvě dobrodružství. Během toho pilují týmovou práci, řešení problémů a fyzičku – učí se manévrovat okolo Hooka a Smeeho, za splnění jednotlivých úkolů, jako je překonání bahnitého močálu, houpání se na vinné révě a sklouzávání vodopádů, dostávají zlaté mince. V seriálu uslyšíte originální pirátský rock – hudbu v podání The Never Land Pirate Band, složenou z Lorena Hoskinse a Kevina Hendricksona, jejich animovaná alter ega, Sharky a Bones, se objevují v každé epizodě a zpívají v ní pirátské písničky. Pirátští rockeři nazpívali také titulní píseň „Jake a piráti ze Země Nezemě“ a složili hudbu k seriálu. Každou epizodu uzavírá veselý videoklip zobrazující The Never Land Pirate Band, kteří zpívají písničku. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (33)

Mahalo odpad!

všechny recenze uživatele

Největší ho-va-**-na co jsem kdy viděl, "Jake" vypadá více zženštile než ta holka, Kapitán Hook nebo jak se jmenuje je zlý a strašidelný jako můj polštář a za poklad, který si schovávají, by měly radši odletět na Mars než zažívat "Dobrodružství". Občas koukám na Disney Channel, a když dávají Jake a "piráti" ze Země Nezemě mám chuť zkrátit si cestu dolů z mého bytu skrz okno, radši bych aby se dětem neházely takové chujoviny. ()

papaguy 

všechny recenze uživatele

Neškodné. Děcka si hrajou na piráty, jou-hou. Z výchovného hlediska tomu nejde nic vyčíst. Snad kromě vlezlé gamefikace - což je rádoby-interaktivita (sbírání dublonů - jakože s váá-šíí po-mo-cí). Recyklace postav někdy funguje, někdy ne. Trpaslík ze Sněhurky vypadá opravdu jako kdyby přišel z jiné pohádky. ()

Reklama

maoc 

všechny recenze uživatele

Vím, že to není nic moc, ale děti to mají rády, a to dokonce i ty větší. Nejsem nijak odvázany z neustálého mamonářskeho přepočítávání zlatých dublonů, aniž by to mělo pro příběh smysl a vím že zbytek je prefabrikát a ty živé písničky s těmi dvěma mlamoji jsou opravdu děsné, ale znovu... dětem se to líbí. ()

sskrblik 

všechny recenze uživatele

Pro dospělé je to samozřejmě vygumovanost na entou, ale dcerku baví obrázci - animace mají pěkné, děcka jsou v pohodě. Až bude trochu starší a bude tomu rozumět, musím jí bohužel sdělit smutnou pravdu a vysvětlit, že opravdový piráti chlastali rum, kradli a vraždili. Jo a taky se cpali do české politky, mimojiné si hráli se lechtivá témata, sdíleli na internetu obsah svých kompjůterů a ještě u toho stihli být v Somálsku a přepadat lodě. Asi jí pak budu muset pustit díl ze South Parku o pirátech - tam bude vše řečené. Jou hou... ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Nejedná se o nic jiného, než o souboj o teritorium v obchodu s narkotiky. Na jedné straně nepříliš organizovaná skupina mentálně pomalejších zločinců vedená změkčilým Hookem, na druhé protřelý dětský gang, který se nerozpakuje použít zboží i k vlastní potřebě (Izzyno „Bílý prášku, leť!“). Je nad DEA jasné, komu se bude plnit truhla zlatými dublony a komu zůstane jen miska rybí šlichty.. Děti to mají rády a já pro to nalézám pochopení.. ()

Galerie (260)

Reklama

Reklama