Reklama

Reklama

Bylo, nebylo - Série 5

(série)
USA, (2015–2016), 16 h 45 min (Minutáž: 43–44 min)

Hudba:

Mark Isham

Hrají:

Jennifer Morrison, Ginnifer Goodwin, Josh Dallas, Lana Parrilla, Robert Carlyle, Emilie de Ravin, Colin O'Donoghue, Jared Gilmore, Rebecca Mader (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(23)

Obsahy(1)

Aby zachránila bližního svého, musela se Emma obětovat, a tak se stala temnou. Hook jí chce pomoci, bohužel neví, kde začít. Čarodějův učeň mu řekne, že musí vyhledat Merlina. Jen on dokáže z Emmy temnotu sejmout. Její přátelé se jí vydají pomoct. Neví však, čemu budou čelit tentokrát... (Varan)

Recenze (11)

dudo0606 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nerozumiem v čom to tu ľuďom prišlo menej kvalitné, mne sa piata séria páčila rovnako ako predchádzajúce, mnoho nových postáv, ktoré mali charakter veľmi dobre vypracovaný a elegantne zapracovaný do zápletky. V podstate bola celá séria rozdelená opäť do kvázi dvoch rôznych a tak to ani nenudilo pretože sa celkom rýchlo obracal dej, príbehy postáv sa ďalej prehlbovali novými udalosťami a vyhli sa obohranosti. Síce by som si pár nových postáv vedel predstaviť v príbehovo dlhšom spracovaní, ale hold, rozprávok je toľko, že niektorým to asi nevyšlo, tak to netrápi zas až toľko, keďže ostatné sú aj tak bravúrne. Až na Henryho, mám pocit, že čím viac herec rastie, tým menej hereckého talentu má a moc mi tam už nesedí. ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ten, kdož kritizuje nový kabát OUAT z letošního podzimu, nejspíše přeskočil nesmírně kostrbatou sérii 5. Ani nevím, co bych k těmto 23 dílům sdělil, zkrátka jsem je přelouskal z nostalgie a pouta, které jsem si k seriálu vytvořil. A vzhledem k následující náloži částí 6. i současné sezóny jsem vděčný, že jsem nad Hádesem a Temnou Emmou nezanevřel. 5/10 ()

Reklama

Mr.Ward 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak mám pátý rok s OUAT za sebou. Bohužel, celkově je to zatím rok nejhorší. První půlka série byla opravdu až nudná a kdyby to nezachraňovala Regina, tak je Kamelot opravdovým propadákem. V druhé půlce je to už lepší, ovšem ta zase trpí překombinovaností. Čekal jsem, že mě bude čekat příběh lásky Herka a Megary, místo toho jsem dostal jakýsi slepenec jejich příběhu shrnutý v jednom díle. Návrat starých známých potěšil (Blind witch, Cruella), Hádes byl dobrý záporák, Zelena se nám hezky vyloupla, a dočkali jsme se lovestory pro Ruby - sice trošku urychlené, každopádně stokrát lepší než po x-té znovu vidět trable páru Rumple-Belle, to bylo víc než otravné. Kvalit a kouzla první série to už zřejmě nikdy nedosáhne, ale i tak je to pořád příjemný fantasy seriál, kterému neodolám. Navíc konec příjemně navnadil, tak třeba se dočkám i té Pocahontas :))) ()

jh666 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jak jsem se na pátou sérii těšil, tak jsem zklamaný, jelikož mi nakonec přišla ještě horší než druhá. První polovina by ještě šla, twist a Artušem nebyl špatný, ale celá linka Dark Swan po slibném začátku byla propadákem. Pořád tam ale byla Merida (The Bear King je podle mě jedna z nejlepších epizod seriálu). Od druhé poloviny jsem radši nic nečekal a udělal jsem dobře. Hádes se zpočátku tvářil zajímavě, ale nakonec to byla jen slabší verze Rampla. Snad bude další série lepší. Dvoudílné finále se mi opravdu líbilo, hlavně Sam Witwer jako nový záporák byl výborný. Celkem ale jen 60 % ()

Streeper 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pátá série byla podle mě lepší než čtvrtá. Artuš mě moc nebavil, nejsem úplně na tyhle legendy, ale Rebelka byla skvělý, za mě nejlepší epizoda byla právně s ní. Hádes byl obrovským zklamáním, čekala jsem něco více propracovaného, lepšího. Tohle za moc nestalo. Ale série jako celek byla lepší a zábavnější na koukání. ()

Galerie (1 001)

Reklama

Reklama