Reklama

Reklama

Kurýr pracující pro místního mafiánského šéfa musí doručit záhadný balíček, zatímco jej pronásleduje skupina neobvyklých gangsterů. (oficiální text distributora)

Recenze (113)

Yoshitsune 

všechny recenze uživatele

Panebože !!! To sem si zase takhle naběhl, jako béčkový filmy, mi nevadí a rád si je pustím, ale tohle bylo die Kacke !! Jako Austin je totálně mimo co by hlavní hrdina, nic nechápe, o ničem neví a ničemu nerozumí, až ke konci jako že pochopí, ale i tak je mu to buřt. Austina má těžkej nezájem, tady podávat jakýkoliv výkon, takže se po celou dobu filmu tváří stejně a jako že teda hraje. Lundgren něco plánuje a ostatní bossové něco plánují na něj, Lundgren to však všechno prokoukne a tak to všechno vyřeší a pak nám vysvětlí jak udělat zdravý a výživný džus. A aby film měl fakt pecku, tak tam nějaká šílená ženská, zabije svého parťáka aby Austinovi ukázali, že oni sou fakt tvrdýýýýý !!! Shahlavi ten mi přišel z těch všech nejvíc v pohodě, snaží se a ta bitka s ním, byl vrchol filmu. Je to škoda on Shahlavi by úplně s přehledem dal hlavní roli, byl a je sympaťák rvát se uměl, takže s ním je to velká škoda. Austin se prát možná umí, ale je pomalej a maximálně se hodí na roli velké gorily co blbě čumí a pak ho někdo sejme, na víc nemá. Ta Hudba tam nebyla špatná, ale totálně se nehodila do konceptu filmu. Takže těžký průser na všech frontách, se sice nekoná, ale dobrá hudba a jeden dobrej herec, který je tam cirka deset minu, to nezachrání. ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Steve Austin si už aj na svoje biedne pomery zahral v oveľa lepších filmoch a to nehovorím o Dolphovi. Toto je film, ktorý by len podľa mien mal znamenať slušnú akciu (Lundgren, Austin, Shahlavi, ...), opak je však pravdou. Tupé, s málom akcie, totálne extrémne rýchlo zabudnuteľné, resp. kto nevidel, ani nemusí pozerať, zbytočná strata času. ()

Reklama

Shakers 

všechny recenze uživatele

Nie je to najhoršie. Béčko, ktoré ničím moc neprekvapí, ale ako celok funguje celkom dobre. Príbeh aj keď je jednoduchý je celkom dobrý. Package zachraňujú hlavne herci a akcie, ktorých je tu dostatok. Austin sa ukázal ako fajn voľba a namiesto Lundgrena nikoho lepšieho snáď ani vybrať nemohli (scéna s ovocným koktailom nemá chybu). Záverečné finále trochu slabšie čo je škoda, ale inak ma film fajn tempo, akcii je dostatok a naviac aj hudba je celkom dosť dobrá. 55% - 3* ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

Tak konečně jsem to viděl. Dva akční borci Steven Austin a Dolph Lundgren v jednom filmu. Ze začátku připomínám, že akční scény a souboje byly o trochu lepší, respektivě na vyšší úrovni než jiné podobné béčka. Akčních scén nebylo úplně nejvíc ve filmu, ale byl jich dostatek, přestřelky byly dobré a hlavně mě potěšili souboje, které se vyvedly. Neříkám, že byly nejnápaditější, ale byly přehledné, Austin se klasicky, obyčejně pral, schytal dost ran, ale furt bojoval. Krom toho měl celkem dobré hlášky. Co se týče Dolpha Lungrena ve vedlejší a záporné roli, opět mě potěšil, zase si roli užíval, měl dostatek prostoru, abych byl spokojený. První akční scéna s Lundgrenem byla dost dobrá, jak odhodil stůl na útočníky střílící po něm, to byla jasná ukázka, že si tento režisér dával pozor, aby vše bylo natočeno přehledněji, což se víceméně vydařilo. Konečná scéna či souboj Lundgren a Austin - to už bylo obyčejné, bez nápadu, ale ničím nepokažené. Scéna, kdy Lundgren připravuje ovoce do mixéru a mluví na svoji zmučenou obět - to je perfektní scéna, Lundgren opět dokazuje, že umí skvěle hrát. Nebyl úplný maniak jako vždy, něco málo více chybělo, ale v podstatě splnil vše co se od něj očekávalo. Austin, coby hlavní hrdina byl opět skvělý, dokonce lepší než v jeho předchozích filmech, takže si troufám tvrdit, že je tohle nejlepší Austinův film jaký jsem doposud viděl. Příběh to má velmi jednoduchý a konečné rozuzlení dává smysl a zachránilo mé opodstatněné obavy v nedořešenostech příběhu. Film nemůže moc nudit, hned od začátku se jde na věc. Ještě musím pochválit dobře natočenou bouračku, kdy Austin havaroval autem. Záporáci jsou slušní, všichni baví dostatečně. Hudba celkem dobrá, zaujala. Zápory ? Určitě se najdou. Třeba více akce, více dramatičnosti, abych cítil, jak to má Austin těžké bojovat proti nepřátelům, vylepšit tempo filmu, aby se tempo zvyšovalo, nebo střídalo, zde bylo furt stejné, ale velký problém to není. Spíš jde o to, že byl film brán dost lehkovážně, vše Austinovi vycházelo až moc snadně a chtělo by to ve filmu vylepšit spoustu věcí. I nějaká honička auty mi docela chyběla. Ale nevadí. Ještě přidat více hlášek k Lundgrenovi, měl jich méně. Ale celkově byl snímek uvěřitelný, každá postava měla svůj prostor, dalo se hrát i na nepředvídatelnost. Takže ve výsledku jsem spokojen, dalo se z toho vytěžit více, ale i tak se jedná o vysoký nadprůměr, takže 4 hvězdičky jsou teda na místě. Celkově hodnotím na zasloužených 78% = **** ()

ywo666 

všechny recenze uživatele

Film je celkom solídny. Vzhľadom k žánru a rozpočtu. Austin sa snaží a občas mu to ide. Bitiek je tu prekvapivo dosť. A Steve sa postaví aj solídnym protivníkom, ktorý vedia kopnúť. Ničmenej pästné výmeny mohli byť ešte trochu nápaditejšie. Prestrelky sú trochu absurdné. Ale čo už. Tak to v akčných filmoch chodí. Človek nemôže chcieť od automatickej zbrane aby prestrelila človeka alebo tenký kovový stôl ak je za nimi schovaný človek, čo ešte nemá zomrieť. Film obsahuje pár slušných hlášok. A pár zaujímavých momentov. Uchvátila ma hrdinská víťazná hudba keď Austin bil na zemi nehybného Lundgrena. Určite lepšie ako One in chamber, Maximum Conviction, Deagon Eyes alebo 6 bullets. Napriek tomu sa stále nejedná o nejaké super terno. 55-60 béčkových percent. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (11)

  • Po filmu Recoil (2011) se znovu společně střetli herci Steve Austin (Tommy Wick) a Lochlyn Munro (Eddie). (mzss1)
  • Keď jeden zo zabijakov strieľa ťažkým guľometom na obchod, dĺžka pásu nábojov sa zo záberu na záber buď predlžuje, alebo skracuje. (Johnny.ARN)
  • Na reklamnom stojane pred benzínkou šípka z toho istého pohľadu raz ukazuje k nej a raz opačne. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama