Ničitel

Akční / Thriller / Komedie

USA, 1997, 106 min

Roger Christian

• Djkoma

Zbytečná kravinka o tom, jak zachraňovat školu a svého sourozence. Doufám, že to neposlouží nikomu jako návod k čemukoliv, protože tak by mohlo přijít autorům, že vytvořili něco co má význam a svou hodnotu. Právě tomu tak totiž není a nechápu Patricka Stewarta proč se zahazuje v takovém filmu.(5.10.2005)

• Malarkey

Na tomhle filmu mě nejvíc rozesmála scéna, kdy rodiče svému náctiletému dítěti div nerozbili hubu za to, že stáhnul z internetu Vřískot 2, který měl mít premiéru až za další týden. Kvůli tomu stahování totiž měl i problémy ve škole a celkově byl hrozně problémový dítě...no nic...Asi to byl skutečný ničitel filmových tvůrců, ale co jsme v dnešní době my všichni?...(15.7.2009)

Rozpočet $-miliónovTržby USA $1,935,539Tržby Celosvetovo $-(22.11.2009)

Kopie SMRTONOSNÉ PASTI pro děcka od režiséra BOJIŠTĚ ZEMĚ. Blbost, ale baví mě. Stejně jako BOJIŠTĚ ZEMĚ.(8.3.2008)

• Bajda

Jasně - bylo to předvidatelné, byla to Die Hard ve zmenšené verzi; herecké výkony nestály za moc, byla to bezduchá blbost a vlastně nic co by mě zaujalo tam nebylo...až na jeden béčkovej nápad, jak se zbavit pár zloduchů, za druhým - a to mě bavilo a donutili neodejít od TV.(8.3.2008)

• DruidKarel

Dneska jsem ten film viděl a musím říct, že jediné co v tomhle "filmu" stálo za něco, tak to byla ta honička v buginách v kanálech. Jinak je to spíš dobrý pokoukání pro děti.(8.3.2008)

• st.verka

Takové "Sám doma 5 - Ve škole a nebezpečný". Ale škodil jim tam docela dobře.(15.7.2009)

• rozbris

Docela velké herecké zastoupení, kterému se ale v jednom kuse smějete jako jsme se smál já s Bafferem:)(17.7.2009)

• Linki

Mala som okolo dvanásť a áno, vtedy to bola sranda, kvôli tomu sympatickému mladíkovi.(24.9.2009)

• sefino

První polovina filmu je zábavná a předvádí svoji jasnou inspiraci počítačovými hry (například když Ozzie prochází tajnou chodbou a nese svícen, můžeme vidět pouze ruku - podobně jako například ve hře Doom). I frackovitý chování hlavního hrdiny je vtipné (a zajímalo by mě, odkud má ty brýle). Když však začne zachraňovat a začnou probíhat rozhovory typu - nikdy ti nenahradím matku, přesto tě mám ráda, tak se začnete divit, kam se poděl svižný začátek.(8.3.2008)

• Wacoslav1

Akcni filmy pro deti co k tomu dodat... Receno slovy Patricka Stewarta ja opravdu nejsem zadny nasilnik ale za chvili tu nekoho zabiju nejlip rezisera co tuhle ubozarnu zplodil(5.11.2011)

• da_silva

kdyz mi bylo deset tak mi to prislo fakt skvely(26.3.2008)