Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Julia je úspěšná mladá dívka, s pěkným bytem, s milujícím přítelem a slibně nastartovanou kariérou psycholožky. Americký sen. Jenže pak se probudí do jiného snu... Setkání s přítelem z dětství v ní oživí vzpomínky na dávno zapomenuté noční můry. Noční můry, které se teď po letech vracejí... jako skutečné. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (93)

dwi 

všechny recenze uživatele

Řemeslně natočený horor, který graduje své napětí strachem ze tmy. Ničím nevybočuje z konvencí současných hororů – troška napětí s lekacími scénami, nedůvěra nezasvěcených lidí s problémem „postižených“ a špetka erotiky. Prostě koukatelný horor na sobotní večer od něhož neočekávejte žádné velké ambice. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Ďalšia moja hororová srdcovka mi prístupom v ktorom sa postavy boja tmy a postupne prichádzajú o rozum, pretože im nikto neverí, pripomenul Nočnú moru z Elm Street. Takže postavy sa tu namiesto spánku snažia vyhnúť tme. A namiesto hláškujúceho Freddyho tu sú nejaké príšery z inej dimenzie. Ten námet sa mi proste páči. Sadli mi aj postavy, ktoré sú obsadené sympatickými hercami. Film má solídnu atmosféru. Gore scény tu prakticky nie sú. Finále je tak akurát otvorené pre pokračovanie a strašne ma mrzí, že nikdy nevznikla dvojka. Rád by som sa dozvedel viac o tých príšerách. Výsledkom je vydarený horor so zaujímavým námetom. 7/0. ()

Reklama

koniklecka 

všechny recenze uživatele

Přes povedený začátek si film už tempo neudržel a konec vypadal, jako by došly nápady. Celý film byl o tom, že jeden z těch tří byl sám a slyšel nějaké zvuky a zhasínala elektřina, pak byl sám ten další, slyšel zvuky a zhasínala elektřina...a tak dále. Až postupně scénky přistřovaly... Ale bylo to občas celkem napínavé. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Ale tak celkom sa to dalo. Tvorcovia opäť stavili na nevinný a pekný ksichtík hlavnej hrdinky. Napätia bolo v niektorých scénach dosť, no keby som nemal zvuk na plné gule, Boh vie, či by som sa bál. Niektoré scény ale fakt vydarené, tí "oni" boli grafikcky tiež pekne vypracovaní a záver (pointa) vás ale určite prekvapí. 60%. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Takhle večer příjemný překvapení.Místy sice film působí až televizně,hlavně co se týče kamery a herců,ale bylo to napínavý,mělo to atmosféru.Nudnější střední pasáž jsem občas sice přepínal s Nicem,který běžel na H@vně,ale vše podstatné jsem stihnul,pointa mi neutekla a po dlouhý době se mi líbil finiš.Obyčejné zabavující béčko.50% ()

Galerie (18)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama