Reklama

Reklama

Kravaťáci - Série 8

(série)
USA, (2018–2019), 11 h 35 min (Minutáž: 41–44 min)

Tvůrci:

Aaron Korsh

Kamera:

William Klayer

Hrají:

Gabriel Macht, Rick Hoffman, Sarah Rafferty, Katherine Heigl, Amanda Schull, Dulé Hill, Joe Cobden, Wendell Pierce, Aloma Wright, Jon Fletcher, Benjamin Ayres (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(16)

Obsahy(1)

Harvey a ostatní z firmy Specter Litt mají za sebou dvojité loučení, musí se vyrovnat s příchodem ambiciózní nové krve a odvážně vykročit novým směrem. (Netflix)

Recenze (8)

Likan7 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

A furt mě to baví! Nemá to tak skvostnej scénář jako na začátku a s odhodnem Mikea a Rachel ze seriálu odešel civilnější aspekt, ale mě to nevadí. Konečně se zase řeší spory, žaloby a vztahy. Takže za mě vlastně dobrý, na Heigl jsem si zvykl rychleji než jsem čekal a Amandu Schull jsem si vyloženě zamiloval, jako všechny... ()

Streeper 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Trvalo mi než jsem si zvykla na Katherine Heigl a než jsem si k ní našla cestu, abych si jí oblíbila. Nakonec je fajn a nevadí mi. Navíc jsem nadšená z toho, že se více v seriálu objevuje Robert Zane, mám ho ráda, má skvělé názory a má srdce na pravém místě stejně jako Rachel, proto mě konec opravdu zamrzel. Ale celkově musím říct, že tam hodně chybí Mike a Rachel, přeci jenom tahle dvojice byla velkou součástí seriálu, takže už to není ono. Ale i tak se seriál drží. ()

SidneyP 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Už je znát velmi citelně ta únava materiálu. Alex mě vyloženě sere, mít takového člověka ve firmě, tak ho vyhodím po pěti vteřinách. Kdo spočítá, kolikrát za sérii přijde Donna za někým a mluví s ním narovinu face to face, ať mi dá vědět, zastavil jsem se na počtu 154. Bleh, nuda. ()

Galerie (168)

Zajímavosti (1)

  • Jedná se o první epizodu, která má ve svém názvu Harveyho (Gabriel Macht). (SONY_)

Reklama

Reklama