Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Celou firmu drtí nová, drsná správkyně a všechny partnery čeká zúčtování. Mike Ross se vrací, aby se postavil svému mentorovi ze starých časů Harveymu. (Netflix)

Recenze (8)

Streeper 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hodnotím nejhůře ze všech sérií. Chápu, že to byla poslední série, tak to museli nějak šikovně ukončit, udobřit všechny vztahy, abychom měli ten typický sluníčkový happyend. Harvey a Donna skvělý, čekali jsme devět sérií, aby se dali dohromady, takže jsem ráda, že k tomu konečně došlo. Musím říct, že Louis prošel největší proměnou jakožto postava, mentálně se uklidnil a konečně se umí chovat jako normální dospělí a schopný řídící partner firmy. Nicméně ten konec, že by Harvey a Donna odešli z firmy do Seattlu, aby konali dobro? Too much. ()

Reklama

Bjesik 

všechny recenze uživatele

Poslední série má šťávu, na kterou jsme u Suits zvyklí - jasný nepřítel, pozvolné odkrývání příběhů jednotlivých postav a dech beroucí zvraty ve vývoji kauz. Přesto je cítit jistá nostalgie a rozloučení s diváky - napětí mezi hlavními hrdiny se uvolňuje, dochází k usmíření a vyčištění vzduchu právnického prostředí, do kterého se dostal šikovný neprávník, Mike Ross. ()

Flopik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bez Mika sa mi do posledných 2 sérii veľmi nechcelo, nakoniec som však veľmi rád, že som Suits dokončil. Posledná séria rozhodne nepatrí k tým najlepším, ak ste si však seriál zamilovali, rozhodne sa budete baviť a koniec vás emocionálne dostane. Diely s Mikom vrchol série no a zakončenie som si nemohol priať lepšie (možno tak Harvey a Donna by zrovna toto nespravili)... Krásne sme sa rozlúčili so všetkými postavami, Louis sa stal schopným vedúcim partnerom a každá jedna linka ostala uzavretá. Rozhovor Harveyho s Mikom, kde hovorili presne to isté čo v prvom diely len obrátene je jedna z najlepších vecí aké nám zakončenie mohlo priniesť. U mňa rozhodne za plný a teším sa kedy si dám jazdu s Kravaťákmi zas a znova. ()

Likan7 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dovětek...závěr... Poslední podfuk. Suits dojeli do cíle...a já jsem nadšenej i smutnej. Už mě nečeká žádný další díl. Nezbývá se jen celý tý partě poklonit, poděkovat za fantastickej závěr a vzpomínat. ()

Galerie (83)

Reklama

Reklama