Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Darren Silverman, Wayne Lo Fessier a J. D. McNugent byli od dětství nejlepší přátelé. Na střední škole hraje Wayne fotbal, J.D. je maskotem a Darren povzbuzovačem, ale stále drží pospolu. Navíc hrají v rockové skupině. Všecko se změní, když mezi ně vstoupí krásná ale chladná a manipulující psychopatka Judith, která milého a sympatického Darrena sevře do drápů. Snaží se jejich přátelství ale i kapelu rozbít. Zoufalí Wayne aj. D. se pokoušejí Darrena rozptýlit, vymanit ho z jejího negativního vlivu. Darrena chtějí dát dohromady se Sandy, která se nedávno rozhodla, že bude jeptiškou. Po poradě s fotbalovým trenérem se rozhodnou, že Judith unesou. Před ostatními předstírají, že umřela. Avšak Judith nezůstává dlouho mimo hru a pomalu se schyluje ke svatbě... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (139)

Sinclair 

všechny recenze uživatele

Né příliš povedená komedie, která spíše hraje na komickou soutavu herců, kteří jistě zazářili v jiných povedenějších komediích. Film se skládá ze tří částí. Prvních půl hodiny jsou dost trapné vtipy, další půlhodinky se image filmu trochu vylepšuje aby posledních 30 minut padlo opět do trapných scének a né moc vtipných vtipů. Osobně jsem se u tohoto filmu pobavil jen velmi málo a nebýt ve filmu obsazena velmi krásná Amanda Peethová, asi bych tuto podívanou po několika minutách ukončil. ()

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Bláznivá komedie o tom, jak se dva kámoši snaží třetího uchránit od nevhodné ženské. Několi situací je v tom povedených, takže se to dá vydržet. Amanda Peet byla v roce 2001 pohledná ženská a docela jí ta role sedla, první role, kde nehraje takovou tu svou obvyklou popelivou "slípku". Jinak jsem měl pocit, že už jsem něco podobného asi stokrát viděl, takže jen taktak...60% ()

Reklama

LaciLC 

všechny recenze uživatele

Vôbec nie nechutná, ale veľmi príjemná a zábavná teenagerská komédia. Nemyslím, že by to bolo trápne, pár nepodarených gagov sa síce nájde, poriadne to však vyvažujú skvelé. Dobré výkony podali aj herci: loser Jason Biggs, jeho strelení kamaráti Steve Zahn a Jack Black a samozrejme nemôžem zabudnúť na onú pekelnú ženskú v podaní Amandy Peet. V malej role sa napr. predstaví aj spevák Neil Diamond. ()

Ujo. 

všechny recenze uživatele

Střelená komedie, která ale dokáže velmi častokrát po dobu filmu rozesmát. Komedie mám velice rád, tady se splnilo to, co jsem od toho očekával. Pohodové odreagování, které mi přichystaly esa jako je Jack Black, Jason Biggs a Steve Zahn. Tihle herci spolu v komedii je pecka, kdo má rád srandu která za to stojí,ideální film. Teď nekdy běžela zase v telce a neodolal jsem, i když to bylo v pozdních hodinách, prostě rád se zasměju u filmu s takovým obsazením, hlavně Jack nezklamal :D ()

Haymar 

všechny recenze uživatele

Evil Woman stojí na hereckém obsazení: Výborná Amanda Peet (a že byla fakt ultra-mrcha) parádně sekunduje super komediální dvojce: Black/Zahn, potěšil i výborný R. Lee Ermey (v epizodní roli) a taky Kyle Gass (Blackův parťák z projektu Tenacious D) v mini-roličce... Jason Biggs se sice snažil ale i tak zůstane už asi navždycky jen ten,co šukal koláč a v celém tom parádním hereckém cirkusu byl spíše jen do počtu... I tak sem se bavil výborně! ()

Galerie (67)

Zajímavosti (7)

  • Když Sandy začne zvedat Darrena z písečné pláže poté, co ho vytáhla z vody, je záběr na její nohy, které má pokryté pískem, když už ale stojí, na jejích nohách není po písku ani památky. (Stocki)
  • Když Sandy souhlasí se společnou večeří s Darrenem, jdou do skutečné restaurace The Cannery Seafood House. Scéna kde Sandy vrhne Darrena do vody byla natáčena právě vně restaurace. Ovšem když poté Sandy vytahuje Darrena z vody nacházejí se na východním konci pláže Jericho Beach, blízko tenisového klubu Jericho. Potíž je v tom, že mezi restaurací a pláží Jericho je vzdálenost přibližně 8 mílí! (Stocki)
  • S filmováním se začalo 7. června a pokračovalo se do srpna roku 2000. (Stocki)

Související novinky

Svatý muž versus flákač

Svatý muž versus flákač

17.04.2006

Jeden z dvojice ukázkových hlupáků v trháku Blbý a blbější, Jeff Daniels, doplní zkušenou Diane Keaton a mladíka Jona Hedera v hereckém obsazení bláznivé komedie MAMAS BOY. Režie se ujme Tim Hamilton… (více)

Reklama

Reklama