Reklama

Reklama

Epizody(12)

Obsahy(1)

Saya Kisaragi je veľmi milé, ale niekedy aj veľmi nešikovné dievča. Žije so svojím otcom vo svätyni pri jazere a učí sa od neho umeniu meča. Počas dňa je Saya obyčajná stredoškoláčka, ktorá navštevuje s priateľmi miestnu akadémiu. V noci sa však z milej študentky stáva lovec. Jej korisťou sú bytosti, ktorým sa hovorí "Starí". Majú nadprirodzené sily a živia sa ľuďmi. (Trip)

(více)

Diskuze

Akira777

Akira777 (hodnocení, recenze)

Rozhodoval sjem se mezi čtyřkou a trojkou celkově se měn to trochu líbí víc než + ale na druhou stranu je to pořád dokola v každým díle tak nevím možná jsou čtyry hvězdy přehnaný.

Agita

Agita (hodnocení, recenze)

Až tak bych to nezkritizoval (až na ty postavy, ty mě taky moc nezaujali), ale musim uznat, že zkouknutí prvních pár dílů srazilo všechna má očekávání možná i na nulu.. Tak snad se to aspoň trochu v dalších dílech zlepší, i když jich už moc asi nezbývá, ale jestli se to nezhorší, tak tomu ty *** možná dám

PavuK_cz

PavuK_cz (hodnocení, recenze)

Se skvělým Blood + to má společné jen Blood v názvu, meč jako zbraň, jméno Saya. 
Nelíbí se mi to. Nelíbí se mi nepropracovaný styl se kterým je to kreslené. Nelíbí se mi že má Saya hlasy jako křídla a její otec ramena 2x širší než by měl mít. Nemám rád když se postavy chovají jako koťátka s půlkou mozku. Nelíbí se mi Sayin přechod z módu zabijáka na nešikovného štěně ve vteřině aniž by pak nějak reagovala na to že má na těle víc krve než uvnitř. Nelíbí se mi postava ultra mentorského otce. Nelíbí se mi příběhová línie, která tam zatím vlastně ani není.
Na druhou stranu se mi líbíl první souboj s kameným kobilkoidním démonem, ze které mohl běhat mráz po zádech kdyby v ní padla nějaké cizí oběť a až paté nastoupila Saya (scéna se sekáním do vody a zmítajícím tělem by byla brutální, kdo viděl pochopí)
Příběh: *  // Vhled: ** // Postavy: * // Bojové scény: *** ///// celkově **

D.Snake

D.Snake (hodnocení, recenze)

Na + to zatím nemá. Hlavně ty postavy. :/ Akce jsou ale zanimované moc pěkně. Mno uvidíme, teprv to začlo.

Reklama

Reklama