Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Toto romantické drama vypráví příběh dvou dospívajících, kteří oba patří do jiného světa. Jejich vztah je prakticky nemožný, nicméně stejně tak je nevyhnutelný. Ona je dobře vychovaná dívka, jež byla odmalička vedena k velkorysosti, naivitě a dodržování pravidel. On je rebel, impulzivní, nezodpovědný a závislý na riziku a nebezpečí. Neustále se díky svému chování dostává do konfliktů a absolutně ignoruje zdravý rozum. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (39)

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Pěkní kluci v méně pěkném příběhu. 1) Psychologicky nepříliš věrohodný deklamativní snímek působí ve své snaze o naturalismus poněkud falešně. 2) Nespornou přednost vidím ve velké porci přitažlivých machos, ať už jde o 24letého hodně obsazovaného Maria Casase se vzorně vypracovaným tělem (hlavní role Háčka), 21letého Alvara Cervantese (nejlepší přítel Pollo), 26letého Lucha Fernándeze (vydělávající zodpovědný starší bratr El Chino) nebo třeba 30letého Pabla Rivera (poslední nápadník Gustavo). ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Všechno, co jsem psal u Tengo ganas de ti, platí o 100 % víc i tady. Přestože jsem Tři metry vidět tehdy nechtěl. Je to perfektní film, "akční" pecka plná romantiky a bolavých témat - ale cílová skupina jsou skutečně čtenářky Bravíčka (a to hlavně ty, co si ho půjčují potají od kamarádky, protože by jim maminka ještě nedovolila jej číst). Psí kousky na motorkách co by mohl závidět leckterý cirkusový artista, scénář který bych mohl napsat sám (vytušíte všechno dopředu) a JEJÍ první poprvé, ozvláštněné jedině tím, že tu Mariu prostě budete každýmu závidět. I když je tu už starší, než by být měla (hraje 17/18). A má tu pěknou "ségru". Formálně dokonalé, ale bacha na cílovku! ()

Reklama

Padme_Anakin 

všechny recenze uživatele

Příjemná pocitová partie. Přitažlivý plnokrevník pokukuje po panenské princezně. Pedantská pedagožka působí problémy. Pestrobarevní pacholci přepadnou parfémované pacifisty, prohrábnou peněženky prachatých, pečlivě přerovnají příbytek. Panenku pevných postojů pěnou patlají, pak potřísněna páchnoucí prská. Protiklady pozornost přitahují, praxí prověřená pravda pravdoucí. Parádní prostřihy. Proplouvání prostorem podloženo půvabnými party plus podtrženo počasím. Pochvalně pohvizduji. ()

emma53 

všechny recenze uživatele

Možný spoiler : Ano, tak tohle byla romantika jako blázen, ne nadarmo se říká zamilovaným, že jsou to jen zamilovaní blázni. Tady to platilo na entou. Motorkáři se spoustou těžkých frajerů, diskošky, párty, pití, bitky a samozřejmě láska. Ta nespoutaná, krásná, něžná, divoká, sladká, bláznivá láska. Rebelant a lehkovážný Hugo Oliver (ale jeho duše je přitom plná bolesti) s postavou, kterou by mu záviděl kde kdo a on si toho byl tek kluk moc dobře vědom, nouzi o ctitelky rozhodně neměl a hle, najednou mu vstoupí do života ta milá, sympatická, naivní, půvabná a špatnou morálkou netknutá Babi. A tak se pomalu rozvíjí vztah, kde se přelévá obrovská škála emocí a ta úžasná chemie, která nám tak zoufale chybí v jiných filmech, tak tady jsem jí jim věřila na sto procent. Ano, bylo tam spoustu klišé a patetických momentů, ale mně to bylo fuk. Já byla s nimi ne tři, ale sto metrů nad zemí a nebo naopak sto metrů pod zemí. K tomu výborná muzika a já se jen musím podívat znovu na druhý díl, který jsem viděla dávno, protože tyhle konce já romantička tělem a duší v těchto případech neberu. ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Díky jednomu hodnému andělovi sem se dozvěděl že jsme viděli dvojku a toto je ona jednička která mě nenechala chladným celý film aspoň už vím jak to všechno bylo H je taková nevyhasla sopka a nikdy nevíte kdy se probudí ale takový on prostě je a mě se to na něm líbilo konec mě určitě dostal na plné čáře a zaroven naštval ta jeho se v tu nejhorší chvíli zachovala nejhůř jak mohla úžasný film s výbornými herci . ()

Galerie (70)

Zajímavosti (8)

  • Film na vrchole svojej popularity dosiahol taký stupeň spoločenského prijatia, že sa dokonca vyučoval na latinskoamerických školách. (Arsenal83)
  • Alternatívnym názvom filmu bolo aj označenie Twilight Love. (MikaelSVK)
  • Filmovanie snímky prebiehalo na mnohých miestach v Katalánsku, predovšetkým v metropole Barcelona. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama