Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Příběh bývalého vojáka Edwarda Younga, který bude muset několik let po konci občanské války čelit nebezpečí daleko horšímu, než byli nepřátelští vojáci ve válce. Poté, co vinou záhadné epidemie ztratí svou manželku i syna, se vydá na dlouhou cestu, na níž bude pátrat jak po příčinách záhadných problémů, tak po novém smyslu života. (ČSFD)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (113)

Karamanlis 

všechny recenze uživatele

Horor a western sú moje dva najobľúbenejšie filmové žánre, rovnako mám veľmi rád living dead tematiku a udalosti, týkajúce sa americkej občianskej vojny resp. bezútešného obdobia po jej skončení, takže mi bolo vopred jasné, že ak bude Exit Humanity natočený aspoň trochu zručne, tak mi určite sadne. Stalo sa, putovanie hlavného hrdinu Edwarda krajinou, ovládanou nemŕtvymi, jeho tragické dobrodružstvá, zúfalá snaha pomstiť sa a opatrné skúmanie symptómov zombie nákazy ma zaujali a som predvedčený, že keby bol tomuto kanadského hororu dopriaty vyšší budget, tak by patril k špičkám subžánru. Vzhľadom na smiešny rozpočet 300 000 kanadských dolárov je to však každopádne malý zázrak. ()

movieband 

všechny recenze uživatele

"Jen bolest nám připomíná, že ještě žijeme." Vcelku podařený nízkorozpočťák, s vcelku sympatickými herci v čele s nádhernou představitelkou Issacovy sestry (její jméno tu není napsáno, bohužel), vcelku solidními zombivci, podařenou hudbou a vcelku originální dějem a podařeným zpracováním (ty animované kresby byly dost dobré). Jen ta atmosféra nebyla taková, jaká sem si myslel, že by mohla být. Možná se na to zase někdy podívám - 70%. ()

Reklama

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Solídne vyrozprávaný príbeh o zombiekoch v dobe "Tenkrát na západe". V napätí vás zrejme viac udrží húkajúca kanvica na vodu do kávy, ale presto všetko tento film mal svoje čaro. Je to akési dobrodružné rozprávanie príbehu jedného muža, ktorý putuje krajinou potom ako stratí celú rodinu a píše denník o tom čo ho všetko postretlo. Nečakajte klasický zombie horor, lebo toto je presne podľa "označenia" v prvom rade dráma a nie La horde či Rec. ()

topr harley 

všechny recenze uživatele

Moc dlouhé. Sem tam nějaká akční scéna, která celkem ušla ale celkově film zabily dlouhé úseky, kdy se hlavní hrdina vykecával o tom jak je mu těžko u srdce, že mu zemřela rodina. Mě s líbilo tak 30 minut během filmu a konec, který byl parádně udělaný. Tomu kdo má rád sáhodlouhé rozmluvy o tom co dělat, když ztratíme naději a víru se to dozajista bude líbit. Já už si to nikdy znovu nepustím. Díky ale riccimu za titulky. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Dobrých zombie filmů bych napočítal na prstech jedné Simpsonovské ruky.Pseudopsychologický, nesnesitelně otravný žvást, plný neskutečně imbecilních a zdlouhavých scén, kdy hlavní hrdina křičí, pláče, chce se zastřelit nenabitou pistolí, něco si píše, zase fňuká, potká pár lidí, kteří umřou v přesném pořadí jaké si tipnete ( zase sem bůh ) zase si něco píše, zase fňuká, potká kundičku, už nefňuká a zase si něco píše.Předvídatelný a klišovitý scénář, stupidní pointa a zombie pomalejší než Rimmerova reakce na diskotéce.Otravné cvičení jednoho vysoce dosebe zahleděného a co je horší, netalentovaného režiséra.1 mizerný bod za vynikající hudbu a pár zajímavých záběrů, jinak děsná píčovina, úplně stejně nudně psychologicky žvatlající jako předloňský The Dead.15% ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama