Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tvůrčí tým televizního fenoménu, úspěšného seriálu The Inbetweeners, se vrací s celovečerním snímkem Přizdis*áči, aby ukázal, co se stane, když se čtveřice mladíků vypraví na dovolenou bez svých rodičů, bez učitelů, bez peněz a s velmi malou šancí na to, že by dovolenou mohli strávit v dámské společnosti. Život dospívajícího člověka definuje celá řada významných událostí, od první návštěvy restauračního zařízení až po první nesmělé a neohrabané doteky, a vysoko na žebříčku těchto životních zážitků je pochopitelně první dovolená v zahraničí bez doprovodu rodičů. A protože se jejich dny působení v Rudge Park Comprehensive chýlí ke konci, rozhodnou se Will, Simon, Jay a Neil, známí též jako „přizdis*áči“, že se na takovou potenciálně přelomovou cestu vypraví. Cílem jejich cesty je populární krétské město Malia, pověstné svými nočními kluby. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (298)

B!shop 

všechny recenze uživatele

Serial je naklad gigantickejch rozmeru, to samy jsem tudiz cekal od filmu, to je ale bohuzel "jen" naklad. Vraci se hlavni ctyrka, ktera jede ve stylu Klubu sracu na prazdniny k mori balit zensky. A prvni hodinku je vse v naprostym poradku, particka kokotu se dostava z jednoho trapasu do druhyho, chovaj se jak retardi a sceny typu baleni v klubu, bazen a dalsi jsou fakt nezapomenutelny. Bohuzel posledni pulhodinku to uz hraje spis na takovou tu lehce udobrovaci notu, kdy kazdej dostane, co zaslouzi, kadence trapasu se hodne snizi, je to predvidatelny a celkove uz to tak vtipny neni. Kdyz to ale beru jako celek, sice tu neni takova naloz vtipu a hlasek jak v serialu, ale ani to neni jeden dil roztahlej na 90 minut, proste nekde mezi, takze ne vzdy to je ultimatni sranda, ale porad si to udrzuje pohodovy tempo, nuda ani na minutu nehrozi a hlavni particka jsou porad ty stejny vymasteny sympataci se skvelejma sprostejma hlaskama. Navic film funguje taky jako prehlidka fakt luxusnich kocek a ma tu nekolik dokonalejch scen krutak pan Gilbert. Na 5* to objektivne asi neni, ale ja se na tenhle film kurevsky tesil a serial miluju, takze je tam vrazim. ()

MáŠa 

všechny recenze uživatele

Průměrné až podprůměrné. Má to být komedie, ale těch vtipných scén tu zas tolik není. Trošku to hraje i na vážnou tématiku, ale abych tomu nějak uvěřil, tak by to nesmělo být tak jednoduché. Čtyři looser-kluci, čtyři holky (z toho 2 hodně dobré). A vzájemně si k sobě hledají cestičku. A jde jim to docela lehce, i když by si každý kluk dokázal za své chování vytrestat nezájmem ze strany holek. A nakonec všichni tak nějak zčista jasna procitnou. Ale aby to působilo reálnějc, nesmělo by to být všechno tak rychlé. Do toho občas sprosťárny, které se tam často ani moc nehodí - takže takové nekonzistentní. ()

Reklama

Alementina 

všechny recenze uživatele

Prci prci prcicky se mi hodne nelibily, ale u tohohle kousku jsem se nekolikrat od srdce zasmala...a casu straveneho nad timto kouskem vubec nelituju, dostala jsem presne to, co cekam od teen komedie. Skoro mam chut dat i 4*, ale obcas az prilis mnoho fekalniho humoru na ukor toho britce trefneho. Co me nejvic prekvapilo byl ten "televiznimu hlasatel" pred csfd premierou v kine, mi bylo temer stydno i za nej, jak nam film uvadel s neuveritelnou strojenosti, ze jsem si pripadala jak mala holka ve skole, co posloucha vyklad nudneho pana ucitele. ()

lekr 

všechny recenze uživatele

Žánr teenagerských komedií jsem nikdy neměl příliš v lásce a ani tento snímek na tom bohužel nic nezmění. Sice se mu nedá upřít jistá zábavnost a pokus o aspoň trochu inteligentní, i když nekorektní humor, nicméně po slibném úvodu se celý děj až na pár scén zvrhl jen v čím dál tím absurdnější sled bláznivých situací, který se věrně drží všech komediálních klišé a bez jakkékoliv invence směřuje do ryze čitelného a v podstatě vůbec nezajímavého finále, díky němuž na mě film nezapůsobil ani coby odpočinková komedie a v mých očích je jen další velkou nudou. Slabé dvě hvězdičky. ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Ale jo The Inbetweeners má něco do sebe. Nečekal jsem, že se budu 97 minut bavit, ale nedopadlo to nejhůř. Sice vše klišé, ale i přesto jsem se bavil. Se seriálem se nedá srovnávat, protože z 25 minutového seriálu se dá vytáhnout daleko více, což i dokazuje tenhle film. Není to ono, ale mohlo to dopadnout daleko hůř. Fanoušci si své klady najdou a já mezi ně patřím, tak že spokojenost.. 8/10 = 80% ()

Galerie (67)

Zajímavosti (3)

  • Anthony Head, ktorý hrá Willovho otca, je v skutočnom živote otec herečky Emily Head, ktorá hrá postavu Carli D'Amato. (dwdb)
  • Ačkoliv chlapci tráví dovolenou v řeckém letovisku Malia, většina externích scén se natáčela v Magalufu na Mallorce. (Dr Lizal)
  • Názov filmu sa objaví v 6. minúte. (Johnny.ARN)

Související novinky

VOD tipy na konec srpna

VOD tipy na konec srpna

19.08.2023

S příchodem druhé poloviny srpna se nám léto pomalu přehouplo do své finální fáze, a pokud už vám příležitostné deštivé počasí narušuje plány na rozverné venkovní aktivity, nemusíte klesat na mysli,… (více)

Reklama

Reklama