Reklama

Reklama

Hrůza v lese

Trailer

Obsahy(1)

Parta přátel se rozhodne jet na venkov. Hned po příjezdu jsou upozorněni na sériového vraha, který řádí v okolí. Rozhodnou se zůstat, což se jim krutě vymstí... (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (77)

rakovnik odpad!

všechny recenze uživatele

Hrůza na obrazovce. S tolika nesympatickými herci jsem se snad v žádném jiném filmu nesetkal. Nevím jak vám, ale mě připadali mnozí z nich jako pornoherci, ať již vzhledem či jen tím, jak "hráli". Stupidní scénář, stupidní postavy, ubohé dialogy, tragická, spíš k smíchu nutící atmosféra filmu. Jako učitele mě zaujala scéna, kdy studenti v lese (kde řádí sériový vrah, ale liliputání směšný venkovský policajt má vše pod kontrolou) malují krajinu a jedna naprosto v pohodě maluje rozřezané kusy těla na stromě, dokud jí to učitelka nezakáže :D No a scéna, kdy zraněný napadený člověk ztratí mnoho krve a proto se nevolá sanitka, natož policie, mě také naprosto fascinovala...a takových tam bylo. Tragikomedie. ()

KateW odpad!

všechny recenze uživatele

Na jednu stranu by mě zajímalo, proč se takové filmy natáčejí? To vážně nikdo netuší, že to bude úplný odpad? A na druhou stranu se ptám, proč na to koukám? Pořád věřím, že lidé na čsfd se ve svém hodnocení zmýlili, ale oni ne... Scénář by byl líp napsaný i scénáristy Ulice, herci jsou primitivové a celkově to nestojí za zhlédnutí ()

Reklama

Nach odpad!

všechny recenze uživatele

A je to tady po čase zase. Pro odpolední siestu jsem si zvolil pohodový hororový filmeček. A po dvou minutách mi došlo, že z pohodové podívané se stává béčkový podprůměr, který se po deseti minutách propadl kamsi do sklepení Asylum filmů. Nechápu odvahu tvůrců tohoto filmu, kteří se tento příběh snaží s maxiální vážností prosadit u diváků. Nefunguje zde totiž vůbec nic. Postavy, logika, speciální efekty, líčení, sliny v puse. Blonďatá otevíračka dveří vrahům vypadá dle svého vzhledu, že si pro ni režisér zašel do márnice. Hlavní záporák, jenž je úspěšným vrahem, má problém zavřít ústa, aby mu slina s jeho DNA neukápla na zem a jediný policista to s herectvím zabalil již někde v Uhrách. Tomuhle se přátelé vyhněte obloukem, nebo tomu dejte šanci, ale jen v případě, že jste zkouření pod obraz. 1% ()

maxnot odpad!

všechny recenze uživatele

Jelikož se mi probudilo dítko a mělo hlad, musel jsem se vzbudit taky. A vidět tuhle slátaninu, poněvadž jsem nemohl usnout. Musím uznat, že jako ukolébavka to bylo dostatečný. Jeden magor začne vraždit, aby ututlal upálení rodičů, a druhý, aby "nakrmil" stromy. Kdo na takovou hovadinu přišel? Zdeněk Troška? ()

racing666 

všechny recenze uživatele

Ze začátku to vypadalo docela na dobrej film, ale po 20ti minutách z toho vzniknul nehoráznej galimatyáš. Nejvíc mě v tom filmu nasral Tristan, kterej byl naprostej idiot a ono vlastně všichni se tam pak chovali jak idioti. Akorát mi bylo líto chudáka policajta na konci, jak do něj bodla vidle s domněním, že se blíží vrah :-D a když už si teda myslíte, že poslední hrdinka filmu přežije.... OMYL.... nabodne se s vrahem na železnou špičatou tyč, tlemí se mu a chcípnou oba :-D 1 hvězdička za tu až komickou stupiditu :-D ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama