Reklama

Reklama

Hrůza v lese

Trailer

Obsahy(1)

Parta přátel se rozhodne jet na venkov. Hned po příjezdu jsou upozorněni na sériového vraha, který řádí v okolí. Rozhodnou se zůstat, což se jim krutě vymstí... (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (77)

rakovnik odpad!

všechny recenze uživatele

Hrůza na obrazovce. S tolika nesympatickými herci jsem se snad v žádném jiném filmu nesetkal. Nevím jak vám, ale mě připadali mnozí z nich jako pornoherci, ať již vzhledem či jen tím, jak "hráli". Stupidní scénář, stupidní postavy, ubohé dialogy, tragická, spíš k smíchu nutící atmosféra filmu. Jako učitele mě zaujala scéna, kdy studenti v lese (kde řádí sériový vrah, ale liliputání směšný venkovský policajt má vše pod kontrolou) malují krajinu a jedna naprosto v pohodě maluje rozřezané kusy těla na stromě, dokud jí to učitelka nezakáže :D No a scéna, kdy zraněný napadený člověk ztratí mnoho krve a proto se nevolá sanitka, natož policie, mě také naprosto fascinovala...a takových tam bylo. Tragikomedie. ()

racing666 

všechny recenze uživatele

Ze začátku to vypadalo docela na dobrej film, ale po 20ti minutách z toho vzniknul nehoráznej galimatyáš. Nejvíc mě v tom filmu nasral Tristan, kterej byl naprostej idiot a ono vlastně všichni se tam pak chovali jak idioti. Akorát mi bylo líto chudáka policajta na konci, jak do něj bodla vidle s domněním, že se blíží vrah :-D a když už si teda myslíte, že poslední hrdinka filmu přežije.... OMYL.... nabodne se s vrahem na železnou špičatou tyč, tlemí se mu a chcípnou oba :-D 1 hvězdička za tu až komickou stupiditu :-D ()

Reklama

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Zábavný slasher plný mrtvol, fakt nevím, co by kdo chtěl více. Tak třeba ta blbá blondýna - otevře dveře, nebo neotevře, když je blbá? A scénka s policajtem u seníku mě dostala do kolen, byť je to provařené klišé, které odhalíte, ještě než k němu dojde. A pak červi, skvělé, oblíbenci italské školy a C.Barkera mě moc potěšili. Les si přirozeně zaslouží velkou hvězdu, ovšem parádní konec nejméně dvě. To už jsem v záchvatu smíchu pro slzy neviděl. Ostatní moc ne, ale já se bavil skvěle! ()

PRobin 

všechny recenze uživatele

Těžko by někdo spočítal všechny ty kvanta hloupých opilých studentů, které v lese, v chatě, v jeskyni, na ostrově či kdekoli jinde odkrágloval nějaký šílenec pěkně ve stylu one by one. I kráglování slušných dospěláků se dost rozjelo, takže nelze čekat nějaké velké invence od kráglování britů v nějakém lesoparku. Přesto trochu lituju, protože stačilo přidat trochu invence a hororu a mohlo se jednat o pěknou podívanou. Ale přesto jsem si k tomu sednul a v očekávání klasické vyhlazovací sekvence se jal sledovat tento film. A světe div se, on dokázal překvapit! Ovšem ne tak, jak jistě čekáte. Ono totiž chování všech herců připomínalo tak trochu freestyle battle. Prostě dělejte si co chcete, jen to uděláme trochu originální. Tohle je první film, kde v mezích normy můžete očekávat neočekávatelné. Ano, je tu nudný šílený zabiják,kterému se přezdívá STROMOVÝ CHIRURG. Ten trochu upgradoval Milošovo objímání stromů na vyšší level. Ale aby nebyl tak nudný, tak správně úchylácky slintá! A jeho toporná chůze se dá vysvětlit snad jen propařenou nocí v baru Modrá ústřice. Hlavní silou filmu je ale moment překvapení, který film divákovi bez ustání chystá. Nečekejte logiku, vysvětlování či nějakou ... logiku. Nerad slovo logika využívám tolikrát, ale tady fakticky není! Všechno se děje jinak než čekáte. Neříkám líp, ale když se k vám do chalupy vpotácí pobodaný člověk, tak je logické, že zavoláte záchranku. Ne že vezmete rybářský vlasec a začnete nebožáka sešívat na podlaze předsíně. Stejně tak by nebožákovi možná bodla rekonvalescence a ne že druhý den všem uvaří večeři a pak tam lítá jak čamrda. A takových momentů je tu plno. A díky síle neočekávaného (v polovině filmu jsem vzdal jakoukoli snahu o tpředstavu toho co bude následovat) a několika slušným gore efektům dostává Hrůza v lese jendu hvězdu. A já běžím upgradovat objímání stromů i u nás. He he. Slint. ()

J.Mayen 

všechny recenze uživatele

Asi jsem byl právě svědkem zrodu nejhorší a nenesympatičtější herečky všech dob, bloňdatá husa nejen že si koledovala o kudlu v zádech ve filmu, ona si o ní možná koleduje i v reálu. O filmu nemá moc cenu se rozepisovat, vše negativní a trefné už tu kolegové popsali přede mnou, jen bych se opakoval. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama