Reklama

Reklama

Hra "vadí, nevadí", kterou studenti hrají na univerzitě, se zvrtne poté, co Felix spáchá sebevraždu. Felixův bratr Justin chce vědět, proč ho ztratil. Rozhodne se jej pomstít. Zapojí se do této hry, avšak po svém. (cezero)

Recenze (125)

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Nebylo to vůbec špatný, až mě to překvapilo, jakej solidní krvák se z toho vyvrbil. V určitých chvílích to možná může působit trochu přepáleně a nereálně, ale film má určitě momenty, který dokážou jak znechutit, tak překvapit. Chování postav bylo někdy na hraně, ale ještě to bylo v rámci nějaký únosnoti. Fajnovej psycho-thriller ze zajímavýho prostředí se značnou dávkou peprných momentů. Bavil jsem se. 65% ()

Zayl 

všechny recenze uživatele

Tahle pozvánka do lesa se starou chatou, věřícím maniakem a partou teenagerů navrch, to má nakonec za tři. Celkem slušný nápad hraničí až s neúměrnou jalovostí, neumím si totiž vysvětlit idiotské chování některých jedinců, kteří radši měli svým jednáním podat předběžnou žádost o eutanazii. Zachraňoval to až dobře sehraný záporák a několik neočekávaných zvratů, nicméně neočekávejte nějaká jatka, veškeré vraždy jsou v light provedení. "Vadí - Nevadí" je příkladem naprosto nevyužitého potenciálu, ve kterém se tvůrci mohli předvést v mnohem brutálnějším pojetí. ()

Reklama

stration 

všechny recenze uživatele

Místy vcelku originální dílko sráží debilní chování ústředních postav, které jako by cítily, že jsou ve filmu a že musí ještě několik desítek minut hrát, aby film trval alespoň hodinu a půl. Jinak by totiž bylo za necelou hodinu po filmu a po zábavě. Ale celkově mě film bavil, pár zvratů potěšilo a ke konci jsem se dokonce usmíval nad posledním nápadem s telefonem. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Taky jsme hrávali flašku, ale jen tu svlékací. Zde jde ovšem erotika stranou (pouze účelová, která bude hrubě využita). Nijak omračující příběh, mnohokráte variovaný v jiných filmech, ale Britové dokážou udělat napětí i z tiché vody. Byť je film na dnešní dobu spíše průměrně či podprůměrně krvavý, působí vcelku surově. Jasně, kyselina není nic nového, ale funguje pořád. Poněkud jsem doufal, že zařvou úplně všechny postavy na obou stranách, což by bylo logické vyústění zvrácených her. Protože však největší svině v klidu přežila, dávám o hvězdu méně. Naopak prostředí lesa, chat na samotě a velkých stavení na anglickém venkově mě vždy potěší! ()

bestlama 

všechny recenze uživatele

Dejme tomu, že se bude parta debilů vymykat klišoidním těžkotonážním cool pubertálním akcím a film nebude složen z methanolových dýchánku, nějakého toho cannabisu a heteresexuálních zábav. Potom dostaneme zábavu ve formě Cabin in the woods, kdy je parta těchto mladých morgošů převezená do chaty uprostřed ničeho. Oblíbená hra Pravda nebo úkol tentokrát dostane nový rozměr a vy uvažujete, že se sami pozvete ke svým nepřátelům a zavedete tam tuhle inovativní verzi. I přes milion třistaosmdesát tisíc vět, kdy je film převážně ukecaný se můžu vyhoupnout na slabších 5*. A teď si jdu dát doutníček ve slunečném počasí, kdy u toho budu filozoficky uvažovat nad tím, že asi mají takové akce něco do sebe a zavolám do Home Credit pro půjčku na 6l kyseliny pro vlastní dýchánky. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (1)

  • Film měl premiéru na Americkém filmovém trhu dne 3. listopadu 2011. (Worry77)

Reklama

Reklama