Reklama

Reklama

Norman Wisdom: His Story

(TV film)
všechny plakáty

Obsahy(1)

Začátkem října 2010 odešel sir Norman Wisdom do filmového nebe a jedna z nejslavnějších kapitol britského filmu se tím navždy uzavřela. Dokumentární pořad televize BBC přibližuje na archívních záběrech, ukázkách z mistrových filmů a také v četných výpovědích hercových kolegů, příbuzných a přátel, jaký člověk vlastně byl nejúspěšnější britský komik padesátých a šedesátých let dvacátého století, muž s těžkým dětstvím ale zázračným talentem bavit všechny kolem sebe. (dopitak)

(více)

Recenze (2)

dopitak 

všechny recenze uživatele

Hodně zjednodušenný a poněkud zmanipulovaný dokument, ve kterém sice uvidíte poměrně raritní záběry z Normanova pasování na rytíře či návštěvy Queen Elizabeth na ostrově Man, většina filmových ukázek však bude zklamáním, borci z BBC si mohli dát víc práce s vyhledáním vzácnějších a nedostupnějších ukázek, naprosto se zapomíná například na americkou anabázi (je jen slovně zmíněna), chybí jakákoliv zmínka o filmu Stalo se v Southportu. Těch několik ukázek z divadla nemůže zastupovat Wisdomovu divadelní kariéru, vždyť odehrál stovky představení, v porovnání s tím natočil jen několik filmů. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Ten dokument není dokonalý, ale dá vám nahlédnout do života muže, kterého můžete znát jen z jeho komedií. A zjistíte jednu krásnou věc. To, jak se prezentoval ve svých komediích v 50. a 60. letech, takový byl vlastně celý svůj život. Tohle je krásná ukázka toho, že celý svůj život je možné žít tak, aby jeden člověk bavil jiné. ()

Reklama

Reklama