Reklama

Reklama

Norman Wisdom: His Story

(TV film)
všechny plakáty

Obsahy(1)

Začátkem října 2010 odešel sir Norman Wisdom do filmového nebe a jedna z nejslavnějších kapitol britského filmu se tím navždy uzavřela. Dokumentární pořad televize BBC přibližuje na archívních záběrech, ukázkách z mistrových filmů a také v četných výpovědích hercových kolegů, příbuzných a přátel, jaký člověk vlastně byl nejúspěšnější britský komik padesátých a šedesátých let dvacátého století, muž s těžkým dětstvím ale zázračným talentem bavit všechny kolem sebe. (dopitak)

(více)

Recenze (2)

dopitak 

všechny recenze uživatele

Hodně zjednodušenný a poněkud zmanipulovaný dokument, ve kterém sice uvidíte poměrně raritní záběry z Normanova pasování na rytíře či návštěvy Queen Elizabeth na ostrově Man, většina filmových ukázek však bude zklamáním, borci z BBC si mohli dát víc práce s vyhledáním vzácnějších a nedostupnějších ukázek, naprosto se zapomíná například na americkou anabázi (je jen slovně zmíněna), chybí jakákoliv zmínka o filmu Stalo se v Southportu. Těch několik ukázek z divadla nemůže zastupovat Wisdomovu divadelní kariéru, vždyť odehrál stovky představení, v porovnání s tím natočil jen několik filmů. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Ten dokument není dokonalý, ale dá vám nahlédnout do života muže, kterého můžete znát jen z jeho komedií. A zjistíte jednu krásnou věc. To, jak se prezentoval ve svých komediích v 50. a 60. letech, takový byl vlastně celý svůj život. Tohle je krásná ukázka toho, že celý svůj život je možné žít tak, aby jeden člověk bavil jiné. ()

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno