Reklama

Reklama

Vyznamenaný veterán z Vietnamu Frank Vega (Danny Trejo) se vrací domů. Společnost ho však zavrhne a on zůstává bez práce i bez lásky. O čtyřicet let později se díky incidentu v autobuse, kdy se zastal starého černocha, kterého terorizovali dva skinheadi, stane místním hrdinou. A lidé ho znovu začnou oslavovat. Jenže jeho štěstí se znovu ztratí, když je zavražděn jeho nejlepší přítel Klondike a policie nejeví žádný zájem věc řešit, a tak se vydává pátrat po zabijákovi na vlastní pěst. (HBO Europe)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (235)

Slasher 

všechny recenze uživatele

Trejo jako akční důchodce s vizáží homelesse a cejchem veterána z Vietnamu, co stále doufá ve svůj životní highlight, je v podstatě dobrák (ale nasrat ho nechcete), šmejdi mu odrovnají parťáka a jelikož z kluků v LAPD nic nebude, musí si s tím zúčtovat sám. Kultovní potenciál není naplno využit, ale stejně se BAD ASS neztratí. Sympaticky to není až taková B-blbost, jak byste logicky čekali... Po MACHETE je to Dannyho další velká role - a není pro něj typická. Neukazuje svaly, podává bezmála dramatický herecký výkon a ta jeho zjizvená tvář je celá zarostlá. Měl jsem z toho radost. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Spatna Prdel /prelozene u nas ako Veteran alebo Mstitel Bezpravi/ je dost podpriemerny film. Jednak reziou a jednak aj dejom a hercami. Najlepsim filmom pana Treja asi ostane uz navzdy nelitostny Souboj s Al Pacinom. Toto bolo len slaboduche becko, ta 1 scena totalne vykradla isty film z 80. rokov /mala napoveda - ten film s A. CiernymCernochom/. 40 % ()

Reklama

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Filmek o tom, jak bývalý veterán vietnamské války Frank (Trejo) hledá vrahy svého nejlepšího kamaráda, aby se jim pomstil. Frank se stane ve městě slavným, když se na YouTube dostane video, jak zmlátil dva výtržníky a teď je oblíbený po celém městě. Cestou za pomstou občas někoho zmlátí, strčí nějakou tu ruku do drtiče odpadků a neváhá se ani hnát za hlavním padouchem v autobusu. Filmek se táhne spíš pomalejším tempem, které občas zrychlý, aby se pochvíli zas zvolnilo. Frank se při své křižácké výpravě neváhá používat i různé hlášky. Celkově film připomíná některé "béčkové" klasiky ze 70. a 80. let. Mě se filmek líbil, protože mám tyto filmy rád. Za mě 70% :) ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Naprosto ubohá béčková sračka, kterých již filmový průmysl vyprodukoval milióny. Potěší snad pouze výstup Danny Treja, díky kterému se na film většina lidí odhodlala podívat. Režie je naprosto úděsná, ale stačí se podívat, co za frajera na režisérské židli sedělo a je jasné proč. Příběh je z říše Kriplolandu. Akce za mnoho nestojí a vtipný film není ani trošku. Úplně mi není znám záměr, proč tento film vůbec vzniknul. Vzhledem k tomu, že není určen vůbec pro nikoho, by mě docela zajímalo, co si tvůrci od filmu slbovali. Ano, neústupný tvrdý výraz Danny Treja je vskutku působivý, ale uvítal bych, kdyby k němu bylo přidáno alespoň něco. Přes hvězdu hodnocení rozhodně nevytlačím. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Příjemná oddychovka s jednoduchým scénářem,o nasraném důchodci který nemilosrdně likviduje všechnu spodinu města.Zarazil mě pokus o hlubší dějovou myšlenku se zkorumpovaným starostou,která vyzněla tak nějak do prázdna.Danny sice na starý kolena dostává hlavní role a pokud jen ,,hraje´´ namakaného důchodce co láme kosti jde mu to,jakmile má ale vypotit emoce ve vypjatějších scénách je to velká křeč.Skoro celou stopáž jsem se slušně bavil a možná jsem byl i na 4* ,jenže scénáristická sračka s drtičkou odpadů a zastřelenou masérkou,která byla nevinná a Bad-Asse to vůbec nesralo a šel jsi nemilosrdně pro odpovědi,hrozně schodila dosavadní charakteristiku příběhu a to brutální WTF s ukradenou a digitálně remástrovanou honičkou autobusů z Rudého Horka odmítám jakkoliv komentovat,protože bych režiséra nazval od čuráků až po imbecilní retardy. Sladkej konec tomu nijak nepomůže.Nadějná pomsta jednoho staříka,která je ale narvaná spoustou chyb,ale i přesto to příjemně uteklo,takovej ten nedělní film...pustit,zhodnotit,smazat. 50%. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (11)

  • Frank (Danny Trejo) jde po ulici a v náručí nese nákup ve velkém papírovém pytli. Vedle něj zastaví policajt a Fank nasedá. V autě se s poldou pohádá, vystupuje, ovšem po nákupu ani stopy. (pjotri)
  • Herci Danny Trejo (Frank Vega), Ron Perlman (Williams) a Winter Ave Zoli (Tatiana) se setkali už při natáčení seriálu Zákon Gangu (od r. 2008). (Chibs)
  • V jedné ze scén je Klondike (Harrison Page) střelen do hrudníku, konkrétně pod bílý pruh zapnuté mikiny. Poté, kdy leží na zemi, však žádné stopy krve na mikině nejsou a mikina je stále zapnutá. V závěru scény je však mikina rozepnutá a průstřel se nachází několik centimetrů pod původním místem průstřelu. (Lumberjack)

Reklama

Reklama