Reklama

Reklama

The Lying Game

(seriál)
Drama / Mysteriózní
USA, (2011–2013), 21 h 51 min (Minutáž: 42–44 min)

Předloha:

Sara Shepard (kniha)

Hrají:

Alexandra Chando, Andy Buckley, Allie Gonino, Alice Greczyn, Blair Redford, Helen Slater, Adrian Pasdar, Christian Alexander, Tyler Christopher (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(30)

Obsahy(1)

Emma, dívka vyrůstající v péči náhradních rodičů, má dvojče, o kterém dosud nevěděla. Její sestra Sutton však naopak vyrůstala v zámožné rodině. Po jejich setkání se dívky rozhodnou vyměnit si svá místa a zjistit pravdu o svém původu a proč byly rozděleny. Po počátečním nadšení se však Emma dozvídá, že její sestra zmizela, a na ní je, aby ji našla a zachránila. (Jenda)

(více)

Recenze (35)

bagetka007 

všechny recenze uživatele

Mně to po prvním dílu připomíná jen Ringer. Co se týče její podoby Niny Dobrev - nejen, že jako ona vypadá, ale má i stejnou dikci! Tedy když se nedívám na monitor a jen poslouchám, jsem si prakticky jistá, že slyším Dobrev. Malá připomínka: trochu mě rozlaďuje, že tam hrají "hlavní chlapi" z Honey 2 a Step Up 3, ale to je mimo. No, nevím, druhou sezónu si asi už fakt nepustím. Příliš mnoho vaty a nezajímavých postav. ()

Lum3n 

všechny recenze uživatele

Ano, skutečně se jedná o křížence PLL a Switched at Birth. Jedná se o poměrně napínavý seriál, jehož potenciál je bohužel rozmělňován v neuvěřitelném množství vaty a značně nedotaženém chování postav. Už casting samotný naznačuje, že se nejedná o příliš ambiciózní kousek, protože po herecké stránce je to bída a postavy jsou ve srovnání třeba s PLL nevýrazné a zaměnitelné. Škoda, zápletka sice není originální, ale přesto zajímavá a šance na další Lhářky tu byla. ()

Reklama

Talina 

všechny recenze uživatele

Příjemný seriál...Alex Chando mi sice abnormálně (nevím čím) připomíná Ninu Dobrev, a mimoto je tenhle seriál dost podobný PPL, ale ono se není čemu divit, když mají oba seriály stejnou autorku že...Každopádně je autorka velice dobrá, protože vymýšlet takové zápletky (i v PPL) a pořád něco nového a nového, když by se to v podstatě i mohlo zkrátit na celovečerák,případně na dva, je zkrátka umění. ()

Roseinka 

všechny recenze uživatele

Momentálně jsem v půlce první série. Vím, že hvězdičku už nepřidám, protože to nedosahuje kvalit seriálů, které řadím mezi své nej. Každopádně je to fajn podívaná, když se nudím. Někteří herci nejsou tak perfektní, ale hlavní představitelka to zvládá s přehledem. Příběh není tak promakaný, jak jsem čekala, když je to srovnáváno s PLL, ale i tak je zajímavý a jsem zvědavá, co bude dál. Ještě musím ale dodat, že debilnější znělku + to, co se v ní objevuje, jsem fakt neviděla. ()

feeme 

všechny recenze uživatele

Typické znaky primitivního seriálu. Patetické odbíhání vždy radši, než aby proběhla vážná rozmluva jako to u rozumných lidí tak bývá. Rádoby upřímná přísaha pokaždé, když se lže. Nepochopitelné střídání zamilovanosti po několika nebo jednom dni. Nabalování záhad jedna na druhou, až už to přestává být záhadné a vytrácí se zájem. Proč ani po celý sérii si člověk nemůže najít postavu, se kterou by se ztotožnil? Těch postav je tam hodně, ale všechny jsou tak "komplikované", až mě přestávají bavit. ()

Galerie (65)

Zajímavosti (1)

  • Seriálu posloužila jako knižní předloha stejnojmenná kniha od Sary Shepard známé i pro sérii „Pretty Little Liars“, avšak podobně jako „Pretty Little Liars“, „The Vampire Diaries“ nebo „The Secret Circle“ nemá seriál s knižní předlohou mnoho společného. (Fevas)

Reklama

Reklama