Reklama

Reklama

Mylène Farmer : Désenchantée

(hudební videoklip)
Krátkometrážní / Hudební
Francie, 1991, 10 min

Recenze (8)

K.I.N.G. 

všechny recenze uživatele

U Mylène se mi zdá, jakoby platilo pravidlo "Čím lepší písnička, tím horší klip", teda aspoň tak je to s těmi, co jsem měl možnost vidět já. Désenchantée je určitě nejznámějším a pro mě zatím druhým nejlepším jejím songem. Je to nadprůměrná, lehce taneční pecka. Oproti jejím dalším klipům však tento snímek velmi nevyniká. Děj se opět odehrává v minulosti, tak, jak bývá u ní zvykem a vše se točí na nějakých nucených pracích, které tam skupinka nevolníků musí odvádět. Mylène Farmer tu hraje kluka (pravda, že se svým chlapeckým vzhledem to nebyla žádná závratná proměna) a důsledek to má i takový, že tu přirozeně neodhalí své nahé tělo, tak, jako je tomu skoro vždy. Ten vyvolá vzpouru při jakémsi hnusném obědě a spolu s ostatními se probijí ven a pokusí o útěk, nic víc, nic míň. Jako videoklip skvělé, ale jako film pouze nadprůměr. ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Jedna z těch nejznámějších písniček od Mylene, mě osobně opět maximálně možně bere videoklip. To sou prostě pecky Mylenovky. ()

Khalesi 

všechny recenze uživatele

Vyzerá to, že majú francúzi rebéliu v krvi. Taktiež sa mi páči, že Myléne veľmi často spolupracuje s umelcami iných národností a že jej štýl mi veľmi pripomína Zolu a jeho pohľad na svet a ľudí. Každopádne to nie je žiadna šedá myška a zrejme len tak nezapadne prachom. ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama