Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

V roce 1977 se frustrovaný vyjednavač FBI Holden Ford dává dohromady s tajným agentem Billem Tenchem a začne studovat novou třídu vrahů. (Netflix)

Recenze (46)

Najt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Velice zajímavě ztvárněný seriál, který se v tomto díle teprve rozvíjí. Agent Ford je skvělá postava, která mě zaujala hned prvním dílem. První dil je scenáristická, dialogová podívaná, bez absence jakékoli akce. Vím, že je seriál zaměřen na psychologickou rovinu a neduha prvních dílů je většinou jakési oťukávání diváka a seznámení s hlavními protagonisty, ale doufám, že se objeví i patřičná kriminální tématika. Jinak ale na čistě dialogové okénko se jedná o zajímavý úvod, který je navíc i skvěle zfilmován. ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nejlepší je rozkoukat co nejvíce seriálů přesně v období, kdy máte nejméně času. Potřeboval bych jeden vedlejší život, ve kterém bych jen 24/7 koukal na Netflix a i po měsících non-stop režimu bych měl stále co sledovat. Mezi ty, které bych určitě nepřehlédl, patří zajisté Mindhunter, tažný kůň současných VOD kriminálek, kterého jsem prostě musel zkusit a vůbec nelituju. ()

Reklama

WugWugs 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Polovica 70. rokov - fascinácia motiváciou zločinov - žiadna mrazivá atmosféra Zodiaca, o ktorej tu okolo básnia. Vlastne je to len konverzačka, ktorá nás prostredníctvom intelektuálneho a praktického tápania hlavnej postavy uvádza do neľahkých vzťahov medzi rôznymi odvetviami vzťahujúcimi sa k zločinu a do základných teórií o ňom. ()

PaTeXx 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pilot skutečně nijak osvěžující nebyl, ale potenciál ke zlepšení je obrovský. Chemie mezi hlavními aktéry by mohla být jedním z hlavních aspektů úspěchu a možná proto je první epka špatně hodnocená (vzhledem k tomu, že se ti dva setkali až v pozdější fázi). Dneska je to za mě neutrál, ale pozitivní hodnocení mě stopro nemine. ()

ALIENka_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak jsem se rozhodla kouknout na novej seriál, protože vůbec jich nemám rozkoukanejch asi dalších 20. No co už, již není cesty zpět. Každopádně vypadá to fakt zajímavě, hlavní postavy jsou sympaťáci jako svině, ale co si budem povídat hlavně Holden. ( ͡° ͜ʖ ͡°) Co víc k tomu říct, má to nostalgickej americkej feel z éry šílenejch sériovejch vrahů jako Charles Manson, a dokonce to vypadá, že tam nebudou jenom jako pozadí, ale přímo se zúčastní příběhu, což by bylo kurva skvělý, protože kecá se o nich v každým druhým filmu, ale že by tam přímo byli, to je něco jinýho. Hodnocení: 8/10 ()

Galerie (2)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama