Reklama

Reklama

Malé královny krásy

(pořad)
  • Česko Caparti a čelenky (více)

Fascinující a poutavá reality show Malé královny krásy nabízí pohled do zákulisí zvláštního světa soutěží krásy zaměřených na dětské účastníky. Každý díl představuje několik velmi mladých soutěžících různého věku, kteří pochází z nejrůznějších prostředí, a seznamuje s jejich náročným životním stylem. Stát se malou královnou krásy totiž není jen tak. Ambiciózní princezny se musí hodně snažit, přizpůsobovat a někdy dokonce i omezovat. Jednotlivé epizody Malých královen krásy zachycují vždy jedno soutěžní klání a kromě samotných soutěžících nabízí pohled také na jejich neméně ambiciózní maminky, tatínky, ale také na prodlužování vlasů, stříkané opálení, líčení a nezbytné třpytky. Kromě toho odhalují modernější přístup k dnešním soutěžím krásy – ať už jde o dívky, které do soutěživého a veskrze konkurenčního prostředí vstupují s menším množstvím make-upu a více přirozeným vzhledem, nebo dokonce akce, kde se mezi dívkami objevují i chlapci. (TV Prima)

(více)

Recenze (88)

Knor odpad!

všechny recenze uživatele

Tak jsem přemýšlel jak toto hodnotit. Jestli dát pět hvězd za dokonalou ukázku odporný lidský povrchnosti a úchylnosti ve zneužívání dětí pro zakrytí nějakýho komplexu nebo odpad za něco tak debilního a zvrácenýho pro ubohou slávu v podle mě v nejabsurdnějším světě - modelingu, hnusným, zkurveným modelingu. To co tihle rodiče páchají na svých dětech je do pekla volající zrůdnost, která by se měla trestat, tvrdě a přísně trestat. Za prvé: oblékat 3letou holčičku do bikin, lakovat ji nehty, dělat všelijaký píčoviny s vlasama, nehtama a obličejem a pak na ní volat na to podium ,,zakruť zadečkem" mi připadá jako by ji servírovali porotě pedofilů, kteří si na víkend vyberou tu nejlepší z nich a oni při tom budou jásat a plakat radostí. Za druhé: jak může tolik lidí něco takovýho podporovat nebo produkovat ?! Ti rodiče prachsprostě prodávají svoje vlastní děti nějakýmu hnusnýmu společenskýmu konzumu a vůbec to nevidí nebo si to vůbec neuvědomujou. a bohužel miliony lidí v tom vidí krásu. A za třetí: co je vůbec nejhorší, že kvůli pošahaným rodičům se z těch dětí stane něco co si nechci ani představit. Z těch nevinných dětí vyrostou zrůdy. Povrchní, sobecký a zakomplexovaný zrůdy s IQ plechovka, který schramstne ta zvrácená mašinérie plná stejných odporných lidí. Je mi z toho zle, když vidím, že se absolutně bez zábran prodávají děti v televizním produktu kvůli nějaký mizivý slávě nebo bůhví čeho. Ty děti si mají hrát, zlobit a běhat venku, normálně a zdravě se vyvíjet .... ale ne takhle kurva!!!! To mě zase vzal vztek, říkám to furt, svět je šílenej a lidi v něm jsou ještě šílenější. Jestli chcete vidět horor, opravdovej horor, čistokrevný zlo, tak si podívejte na jeden díl tohdle bahna. Che se mi zvracet :-D ()

Crocuta odpad!

všechny recenze uživatele

Týrání a zneužívání dětí v přímém přenosu. Bez výjimky obtloustlé, zakomplexované matky, které celou rodinu (včetně manželů a případných sourozenců soutěžících princezen) podřizují snaze o naplnění vlastních ambic prostřednictvím svých vystresovaných tříletých (této kategorii je věnována stěžejní pozornost - u batolat a starších dětí není zvrhlost celé téhle "zábavy" tak očividná) ratolestí. Divák se dozví například že: "Za soutěže krásy jsme utratili už kolem 200 000 dolarů", nebo (od sice baculaté, přesto velmi pohledné ale jinak mimořádně protivné kreatury): "Víte, manžel je vojenský pilot, tak má jen pevný plat a stále mi kontroluje účty, nemohu si dovolit co bych chtěla" a také je svědkem celé řady scén s různými vizážistkami a "trenérkami modelingu", které jsou z chování dívenek předškolního věku krajně nervózní a jejich počínání pak, ruku v ruce s matkami holčiček, ústí bezmála ve fyzickou inzultaci "malých královen", o jejichž utrpení psychické je postaráno takřka permanentně. Je-li něco podobného těmto patologickým šaškárnám legálně možné provozovat, pak je na tom naše dekadentní civilizace ještě hůř, než jsem se dosud domníval. Jinak doporučuji komentář uživatelky hallelluja, jehož závěrečná věta je dokonalým shrnutím celé této problematiky :-). ()

Reklama

Nikol10

všechny recenze uživatele

Naprosto neskutečné,co dokáže televize vysílat,věděla jsem,že tyhle soutěže existují,ale jen někde na okraji společnosti,kde parta vyšinutých pitek,dělá ze svých děcek,zmalované ani nechci být sprostá co! Ale to,že je to v Americe takový fenomén a dokonce to má svůj pořád jsem ani netušila!! Viděla jsem párkrát při dělání večeře,spíše jen útržky,ale nestačila jsem se divit,rodiče jednají jak smyslu zbavení:umělé opálení,silný make-up,neskutečně drahé kýčovité šaty,osobní trenéři taktéž neskutečně drazí,kteří je učí jak chodit a jak se smát a berou za to sto dolarů,dobrý byznys,brala bych to hned! Děti tam ječí,matky hysterky,no děs běs. Je to úchylnost,já ani nevím,jak tohle ohodnotit! ()

Johny303 odpad!

všechny recenze uživatele

Naprostá šílenost! Ty malý ,,nádhery" nejsou nic jinýho, než rozmazlení fracci, kteří se stali z valné většiny oběťmi svých naprosto ujetých, zvrácených a vylízaných matek... Osobně bych blil, když vidím (svůdně??) se natřásající čtyřletou holku v minisukni, zmalovanou jak barbie a s takovými vychytávkami, jako je umělý dekl na zuby, opticky rozšiřující chrup - to jsem jako fakt nedával?! :O Nemluvě o chování těch ,,princezniček" - zíral jsem na to s otevřenou hubou a musím říct, že jestli tomuto pořadu nemohu něco vytknout, tak to onen samotný fakt, že umí zaujmout a že ho člověk dodívá až do konce... Proč? No protože tohle prostě nikde jinde a v ničem jiném neuvidíte...! ()

Lukoboss odpad!

všechny recenze uživatele

Z tohoto je mně fakt zle! A hodně! Tlustý a hnusný Američanky projektujou ve svých dětech svoje princeznovský pohádky, který se jim osobně nestaly a nepovedly. Je prostě otřesný, že jsou to děti, kterým jsou třeba tři roky (ano, jenom tři!) a nutit je dělat všechny ty šaškárny. Děti z toho nemají rozum, je vidět, že kolikrát vůbec nechápou, co a jak, a ještě je to nebaví, ale pak se přímo od matek dozvíte, že "jsou z toho nadšený ty děti, je to pro ně super a mají to rády". Fuck?! To jako vážně? Sundejte si ty odporný klapky z očí, nechte si pořádně naliskat a pak ty oči otevřete ještě jednou. Protože tudy cesta teda určitě nevede. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (3)

  • Negativní reakce se snesly také na matku, jež v jedné z epizod Malých královen krásy vycpala hrudníček své dcery tak, aby vypadal jako partie známé country zpěvačky Dolly Parton, nebo její kolegyni, jež po dceři chtěla, aby na soutěžním pódiu kouřila falešné cigarety. (Zdroj: TV Prima)
  • Malé královny krásy se během vysílání na amerických obrazovkách nevyhnuly kontroverzi. Vyvolaly ji kostýmy některých soutěžících a názor psychologa, že podobné dětské soutěže krásy nejsou pro jejích účastnice hrou, ale tvrdým tréninkem v co nejvěrnějším napodobování dospělých protějšků. Další odborný názor zněl, že rodiče mají své děti chránit a uvědomit si, že televizi sleduje kde kdo – i pedofilové. (Zdroj: TV Prima)

Reklama

Reklama