Reklama

Reklama

Malé královny krásy

(pořad)
  • Česko Caparti a čelenky (více)

Fascinující a poutavá reality show Malé královny krásy nabízí pohled do zákulisí zvláštního světa soutěží krásy zaměřených na dětské účastníky. Každý díl představuje několik velmi mladých soutěžících různého věku, kteří pochází z nejrůznějších prostředí, a seznamuje s jejich náročným životním stylem. Stát se malou královnou krásy totiž není jen tak. Ambiciózní princezny se musí hodně snažit, přizpůsobovat a někdy dokonce i omezovat. Jednotlivé epizody Malých královen krásy zachycují vždy jedno soutěžní klání a kromě samotných soutěžících nabízí pohled také na jejich neméně ambiciózní maminky, tatínky, ale také na prodlužování vlasů, stříkané opálení, líčení a nezbytné třpytky. Kromě toho odhalují modernější přístup k dnešním soutěžím krásy – ať už jde o dívky, které do soutěživého a veskrze konkurenčního prostředí vstupují s menším množstvím make-upu a více přirozeným vzhledem, nebo dokonce akce, kde se mezi dívkami objevují i chlapci. (TV Prima)

(více)

Recenze (88)

Lyli

všechny recenze uživatele

Vždycky jsem si myslela, že jsem na tom fakt špatně. Víte, co...rodiče na pika, a tak. Jenže teď přišel emerický cyklus, který mi otevřel oči! Od toho okamžiku děkuju Bohu, že jsem měla rodiče, kteří na mě kákli a žádné ambice neměli. Fakt jsem za to vděčná, protože muset ve dvou letech vypadat jako štětka z hororu, to jsem si ráda ušetřila. Když vidím všechny ty dobře krmené matičky rodů, které jsou často dost ee na pohled, je mi úzko. Pokud tyto soutěže někdo považuje za krásu a zábavu, tak prosím.....ale víte jak, jsou to magoři. Každopádně, pořad si nezaslouží odpad, ač bych ho ráda dala všem matkám, které tohle dělají svým dětem. ()

IceQueen

všechny recenze uživatele

Všetky tie "odpady", ktoré Toddlers and Tiaras obdržali, nepochybne patria tým úchylným matkám, ktoré sú schopné mučiť aj dvojročné dcéry, len aby vyhrali stupídnu súťaž krásy (alebo čoho). Niektoré decká plačú (aj od bolesti!), iné sa hádžu od nervov o zem a nájdu sa aj také, z ktorých sa stali ambiciózne mrchy už vo svojich štyroch rokoch. Boh žehnaj Amerike. Ten dokument ako taký by som nehodnotila ako odpad, to skôr ten obsah smrdí ako stará skládka. Keď som videla, ako ledva chodiace dievčatko, zmalované a načesané ako štetka, krútiac bokmi ako štetka hádzalo na porotu pohľady ako štetka, prestala som sa diviť, prečo sa pedofili vyhovárajú na to, že boli svojimi obeťami zvedení. No, amíci veru používajú podivný morálny meter. Alkohol až od 21, týranie vlastných detí bez vekového obmedzenia. ()

Reklama

Lenula4 

všechny recenze uživatele

Možná to je sen každé malé holčičky stát se princeznou, dospělí si však vybrali sakra špatnou cestu, jak děti přeměnit v něco co je v každodením životě absolutně nemožné! Věřím že ve vyspělejším věku, tyto děti budou mít problémy s psychikou. Matky by potřebovali otevřít oči a pořádně se zamyslet co těmto dětem provádí, škoda že jsou tak zaslepený a posedlé vítezstvím, penězi a jakousi "slávou" pro své děti, že si stejně budou myslet jen to své. ()

hallelluja odpad!

všechny recenze uživatele

Vždy som myslela, že to najhoršie, čo sa môže dieťaťu stať je, keď vyrastá v prostredí náboženského fanatizmu. Omyl. Ešte sa môže narodiť jebnutej kravke v USA, ktorá si svoje dievčatko modeluje pre súťaž krásy Toddlers&Tiaras. Čo bude nasledovať, vy blázni? Reality show na spôsob Nevesty pre milionára, kde prominentný pedofil venuje víťaznej prdelke jej prvé zneužitie? ()

kristyy 

všechny recenze uživatele

Malé rozmazlené královny krásy a k tomu jejich vážně duševně nemocné matky a otcové... Doufám, že po natáčení umístili dospěláky do blázince a děti jim odebrali na převýchovu...Jo a nechápu odpadové hodnocení, pořad poukazuje na magorismus účinkujících... ale nebudu to tady rozepisovat, když vše již vysvětlil v komentáři uživatel Templář. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (3)

  • Negativní reakce se snesly také na matku, jež v jedné z epizod Malých královen krásy vycpala hrudníček své dcery tak, aby vypadal jako partie známé country zpěvačky Dolly Parton, nebo její kolegyni, jež po dceři chtěla, aby na soutěžním pódiu kouřila falešné cigarety. (Zdroj: TV Prima)
  • Malé královny krásy se během vysílání na amerických obrazovkách nevyhnuly kontroverzi. Vyvolaly ji kostýmy některých soutěžících a názor psychologa, že podobné dětské soutěže krásy nejsou pro jejích účastnice hrou, ale tvrdým tréninkem v co nejvěrnějším napodobování dospělých protějšků. Další odborný názor zněl, že rodiče mají své děti chránit a uvědomit si, že televizi sleduje kde kdo – i pedofilové. (Zdroj: TV Prima)

Reklama

Reklama