Jeden chybný krok

Chybný krok

Thriller / Krimi / Drama

USA, 1992, 102 min

Carl Franklin

Šerif ze zapadákova je nadšený, může pomáhat kolegům z velkoměsta s dopadením brutálních vrahů. Po letech zatýkání zlodějíčků a urovnávání manželských hádek, konečně velký případ. Jenže, nejde jenom o kokain, peníze a vraždy. Kromě pohrdání, které musí snášen od nových kolegů, dotírají i vzpomínky, dávné vazby a vlastní svědomí. Krvavá a skvěle zahraná detektivka.(29.9.2005)

Rozpočet $-miliónovTržby USA $1,543,112Tržby Celosvetovo $-/55%/(9.1.2010)

"A rozhodně nedoporučuji vidět verzi s příšerným slovenským dabingem :(((" (Mocoft) - Tak voči tomuto sa musím ohradiť. Tento film má totž jeden z najlepších slovenských dabingov s (ak to tak možno vôbec povedať) vulgárne vkusnými dialógmi. Komentár k filmu si tentokrát ušetrím. (15.7.2005)(15.7.2005)

Docela síla. Hodně násilný a přesto v nás na konci zůstanou hlavně emoce plný sympatií k některým hrdinům, který touží po naplnění a prostě se jim to fakt nedaří.(4.3.2011)

Trošku mi to pripomína Coenovské kulisy a to mám rád. A tiež loosera, ktorý to nakoniec vyriešii najlepšie.(26.2.2010)

Standardní, jen mírně nadprůměrná detektivka pouze s jedním nadstandardně zajímavým prvkem - osobou šerifa "Hurikána". A rozhodně nedoporučuji vidět verzi s příšerným slovenským dabingem :((((15.7.2005)

Přesně zahraná, parádně napsaná, výborně odrežírovaná detektivka, u které je nad čím přemýšlet. Rozhodně stojí za vidění, a ne jednou. Nehoráznej konec. Malej klenot, kterej málokdo zná a to je zatracená chyba. Dávám 5*, protože to tady má tak nízký hodnocení a to si nezaslouží.(28.10.2009)