Reklama

Reklama

Dívka z budoucnosti

  • USA Sound of My Voice (více)
Trailer

Dva mladí dokumentaristé proniknou mezi členy sekty. Vládne jí žena, která o sobě tvrdí, že přichází z budoucnosti. Peter a Lorna se snaží nastartovat svou kariéru v dokumentárním filmu. Chtějí natočit film o tajné sektě, kterou vede záhadná Maggie. Členové sekty svolí k tomu, aby se s ní setkali. Oblečeni do bílých chirurgických plášťů a se zavázanýma očima jsou dovedeni na tajné místo, kde se konečně setkají s Maggie. Žena jim sděluje, že přichází z budoucnosti, kde je válka a hlad. Ona se sem vrátila, aby vybrala skupinu lidí, které připraví na to, co je čeká. Oba jsou ze začátku skeptičtí, ale Maggie má zvláštní charizma, kterému těžko odolávají. Zvláště Peter, který byl na začátku přesvědčen, že Maggie je podvodnice, podléhá jejímu ženskému kouzlu. Podaří se dvojici rozluštit Maggieno tajemství? (Nova Cinema)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (79)

misterz 

všechny recenze uživatele

Rozpačitý dojem. Nemôžem uprieť zaujímavý námet a filmové spracovanie, ktoré nenudí a ktoré divákovi dokáže navodiť pocit príjemne stráveného času. Na druhú stranu ma to ale ani nijak výrazne nenadchlo. Z tak výborne rozbehnutého príbehu o dievčati, ktoré tvrdilo, že prišlo z budúcnosti, sa dalo vyťažiť podstatne viac. Myslím, že sa tu niektoré veci zanedbali, vrátane lepšej práce s postavami a tiež to chcelo ešte aspoň jeden nápad v scenári, aby sa príbeh troška oživil a viac upútal diváka. Takto bola hnacím motorom prevažne len zvedavosť, ako to vlastne s tou dievčinkou je a či je fakt z tej budúcnosti. Našťastie je snímok pomerne kratučký, obávam sa, že v dlhšom formáte by po čase začal nudiť. Čistý priemer. 60/100 ()

Marqta 

všechny recenze uživatele

Pokud nic jiného, tak alespoň originalita a poutavý námět se tomu odepřít nedá. Celkem povedené herecké obsazení. Pořádně nevím co si o tom mám myslet. Místy jsem se nudila a místy nesnášela různé postavy. Možná kdyby bylo ve filmu míň (s prominutím) "hlubokomyslných keců" a víc děje, bylo by to o něco lepší. Kvůli závěru dávám i třetí hvězdičku s jedním okem přimhouřeným. ()

Reklama

Tosi 

všechny recenze uživatele

Thriller bez efektů, kdy jsem si první půlhodinku myslel, že jsem u blbejch na půdě. Jenže napětí vzrůstalo, pochyboval jsem o všem a o všech, a konec, ten byl úplně nejlepší. Nevysvětlil vůbec nic. Líbilo se mi to moc, bylo to intimní, nevšední a všudypřítomná zasněná hudba náladu pěkně umocňovala. ()

Sabrewulf odpad!

všechny recenze uživatele

Já bych ještě překousl, že ten film se vleče jak sopel v intošáckém duchu i to, že Marling je nesympatická anorektička s asi těma nejškaredšíma očima, co jsem viděl - vlastně v tom filmu jsou celkově hnusní herci, protože intoš si nejspíš řekne: čím víc hnusných ksichtů, tím víc nezávislý film. Ale to, že tenhle nudný opruz trpím až do konce, jen kvůli tomu, aby tvůrci přišli s "pointou", že VODA JE MOKRÁ, to už je silná káva. Navíc to vypadá, jako by byl ten film utnutý někde v polovině a další hodina ještě chyběla. Urážka diváka. ()

hanagi 

všechny recenze uživatele

Asi si nezabalím batůžek a nepůjdu se poohlédnout po nějaké záhadné sektě s programem, jak se spasit...,na to jsem přece jen příliš pragmatická. Ale stejně mě baví myšlenka, že jsou věci, kterým nemusíme rozumět a které neumíme doposud vysvětlit. Že jsou věci tajemné, které burcují naši představivost a že si nemusíme být vším tak skálopevně jistí. A že na každou otázku nemusí být nutně odpověď. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (2)

  • Celý film bol natočený na digitálnu zrkadlovku (fotoaparát) Canon EOS 7D. (ash99)

Související novinky

Alexander Skarsgard vraždí ve jménu přírody

Alexander Skarsgard vraždí ve jménu přírody

03.10.2011

A nejen v Pravé krvi. Spolu s Ellen Page se totiž připojili k obsazení thrilleru The East, což je zároveň název eko-teroristické skupiny, kolem které se točí děj. Skarsgard bude velet, Ellen Page si… (více)

Reklama

Reklama